Oldal frissítése

DERMACOL SUN napvédő tej SPF 10 spray (200 ml)

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DERMACOL SUN napvédő tej SPF 10 spray (200 ml)

A DERMACOL egy jelentős cseh kozmetikai cég, amely a 60 -as évek elején alakult. Termékei a legmagasabb minőséget képviselik, és egyesül bennük a szigorú termelési feltételek betartása és a legújabb kutatási eredmények felhasználása a kozmetika terén. A Dermacol termékeken végzett klinikai vizsgálatok a Prágai Állami Egészségügyi Intézet szigorú ellenőrzése alatt zajlanak és természetesen megfelenek a GMP és az ISO normák követelményeinek. A Dermacol termékek csak olyan alapanyagokat tartalmaznak, amelyeknek eredetét nyomon lehet követni az egész világ laboratóriumaiban - nem csak a Cseh Köztársaságban, hanem Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Németországban és Japánban is. 

A vízálló napvédő tej béta-karotint is tartalmaz, amely hatékony védelmet nyújt a napsugárzás ellen. Az UVA és UVB filterek E-vitaminnal és szőlőmag olajjal vannak kiegészítve, ez a védelmi rendszer megvédi a bőrt az UV sugárzás káros hatásaitól és megakadályozza a korai öregedést.

A termék típusa:
Vízálló napvédő tej SPF 10 Spray

Bőr típusa:
Minden bőrtípusra alkalmas

Legfontosabb előnyök:
Bőrgyógyászatilag tesztelt - E-vitaminnal, szőlőmag olajjal és a béta-karotinnal

Alkalmazás:
Applikáljon elegendő mennyiséget bőrére 20 perccel a napozás megkezdése előtt. Ezt ismételje meg minden alkalommal, ha hosszú ideig tartózkodik vízben vagy ha bőre megszárad. Használat előtt rázza fel. A túlzott napozás komoly egészségügyi kockázatot jelent.

Eredmény:
Gyönyörűen lesült, bronzbarna és egészséges bőr.

Térfogat:
200 ml

Összetétel:

Víz, Glycine Soja Oil, Octocrylene, Ethylhexyl Isononanoate, Sodium Dihydroxycetyl Phosphate, VP/Eicosene Copolymer, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Vitis Vinifera Seed Oil, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Panthenol, Titanium Dioxide (nano), Silica, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Carbomer, Beta-Carotene, Tocopherol, Zea Mays Oil, Parfum

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Védőfaktor

Védőfaktor 10 SPF

Termék típusa

Használható Napozáshoz
Termék típusa Spray
Kód:  OPA004
Termékszám:  8595003103442
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05