Oldal frissítése

DERMACOL Sun Napozókrém arcra SPF 50, 50 ml

5 4 értékelés
Szuper ár
6 290 Ft

DERMACOL Sun Napozókrém arcra SPF 50, 50 ml

A hosszú évek óta jól bevált DERMACOL kozmetikai márkára nyugodtan rábízhatod magad, még napozás közben is. Ez a krém hatékony védelmet nyújt a veszélyes UVA és UVB sugárzás ellen, valamint mélyen hidratálja és táplálja a bőrt. A benne lévő béta-karotin, panthenol, allantoin, bisabol, glicerin és E-vitamin segítségével regenerálja és megnyugtatja a bőrt a napozás során. Ezenkívül megakadályozza a leégést és a bőr idő előtti öregedését, továbbá rendkívül vízálló, így még az úszómedence vagy a tenger mellett is garantálja a védelmet.  

A DERMACOL Sun Napozókrém SPF 50 (50 ml) legfontosabb jellemzői 

  • DERMACOL krém védelmi faktorral 
  • Hatékony védelem az UVA és UVB sugárzás ellen 
  • Béta-karotin, panthenol, allantoin, bisabolo, glicerin és E-vitamin az összetevők között
  • A napvédő krém hidratálja, táplálja és regenerálja a bőrt
  • Megakadályozza a leégést és a bőr öregedését 
  • Minden bőrtípusra 
  • Gyermekek részére 3 éves kortól alkalmas 
  • Erősen vízálló
  • Tubusos kiszerelés 

Összetétel:
Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Titanium Dioxide (nano), Ethylhexyl Salicylate, Diethylhexyl Butamido Triazone, Glycerin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Cetearyl Isononanoate, VP/Eicosene Copolymer, Silica, Potassium Cetyl Phosphate, Hydrogenated Palm Glycerides, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Cetearyl Alcohol, Disodium Cetearyl Sulfosuccinate, Panthenol, Phenoxyethanol, Allantoin, Zea Mays Oil, Bisabolol, Beta-Carotene, Tocopherol, Propylene Glycol, Methylparaben, Ethylparaben, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Lactic Acid, Parfum.

Összetétel

AQUA, C12-15 ALKYL BENZOATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, TITANIUM DIOXIDE (NANO), ETHYLHEXYL SALICYLATE, DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE, GLYCERIN, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CETEARYL ISONONANOATE, VP/EICOSENE COPOLYMER, SILICA, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, CETEARYL ALCOHOL, DISODIUM CETEARYL SULFOSUCCINATE, PANTHENOL, PHENOXYETHANOL, ALLANTOIN, ZEA MAYS OIL, BISABOLOL, BETA-CAROTENE, TOCOPHEROL, PROPYLENE GLYCOL, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, XANTHAN GUM, DISODIUM EDTA, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, LACTIC ACID, PARFUM.

Paraméterek

Díjak

Díjak Díj nélkül

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Védő, Fényvédő, Regeneráló, Tápláló
Specifikáció Dermo

Díj

Díjak Díj nélkül

Védőfaktor

Védőfaktor 50 SPF

Termék típusa

Használható Napozáshoz
Termék típusa Krém
Egyéb jellemzők Arcra, Testre

Ajánlott

Ajánlott Felnőtteknek, Gyerekeknek
Kód:  OPA255
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595003117531
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15