Oldal frissítése

DERMACOL Sun krém SPF 50 - gyermekeknek (200 ml)

2,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DERMACOL Sun krém SPF 50 - gyermekeknek (200 ml)

A Dermacol Sun naptej tökéletes védelmet nyújt a gyermekek számára a nap sugarai ellen, a krém minden bőrtípuson megfelelő védelmet nyújt. A D-panthenol és Allantoin tartalomnak köszönhetően a bőr regenerációja felgyorsul, csökken a bőr irritációja,emellett nyugtató hatást gyakorol a bőrre.

A krém vízálló, így nem kell aggódnod attól, hogy a víz hatására elveszíti a hatékonyságát, még akkor sem, ha hosszabb ideig a vízben tartózkodsz. A naptej egy komplex UVA illetve UVB filtert tartalmaz, az E-vitamin mellett amely tökéletes védelmet nyújt a nap káros sugarai ellen.

A bőrre 20 perccel napozás előtt kell felkenni. Ezt a folyamatot meg kell ismételni akkor, ha a bőr kiszárad, vagy ha hosszabb ideig vízben tartózkodtál. A terméket bőrgyógyászatilag tesztelték, emellett minden bőrtípuson alkalmazható. Használata gyönyörű és egészséges napsütötte barna bőrt eredményez, a kellemetlen irritációk és károsodások nélkül.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Védőfaktor

Védőfaktor 50 SPF

Termék típusa

Használható Napozáshoz
Termék típusa Tej
Kód:  OPA026
Termékszám:  8590031099972
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15