Oldal frissítése

CURAPROX Smart Ultra Soft 7600

4,8 59 értékelés
Szuper ár
1 590 Ft

CURAPROX Smart Ultra Soft 7600

A világhírű svájci Curaprox szájápolási szakemberei egyedülálló fogkefét fejlesztettek ki, a gyermekek és a tizenévesek igényeinek kiszolgálására. A Smart Ultra Soft fogkefének kompakt feje van, 7600 azonos hosszúságú sörtével. Kisebb állkapocsú felnőttek számára is használható.

Fő előnye a szabadalmaztatott ultra-vékony sörték, amelyek könnyen behatolnak a fogak közti rések, tökéletesen tisztítva a fogakat és átmasszírozva a fogínyt. Ezek a szálak kevesebb vizet kötnek meg, mint a nylonból készült sörték, amit a legtöbb fogkefe készítésénél alkalmaznak. Ennek a technológiának köszönhetően a fogkefe sokáig megtartja eredeti formáját, a sörték a használat után visszanyerik eredeti formájukat.

A rendkívül magas számú sörte biztosítja a fogmosás maximális hatékonyságát. Minden tisztítási mozdulat több lepedéket távolít el, mint a kemény sörtéjű szétálló szálakkal rendelkező hagyományos fogkefével végzett fogmosás. Legyen gyermekednek egészséges és szép a mosolya. Vegyen legalább 2 db-ot.
Főbb jellemzők:

  • Ultra vékony sörték 
  • Alkalmas az érzékeny fogíny kíméletes ápolására
  • Kicsi, kompakt fogkefefej 
  • Tisztítás minden apró résben
  • A szabadalmazott sörték hosszan megőrzik eredeti formájukat
 

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fajta

Kefe fajtája Gyerek

Típus

Típus Kézi

Sörték

Sörtekeménység Ultra soft

Anyag

Sörték anyaga CUREN
Kefe anyaga Műanyag

Darabszám

Darabszám 1 db

Csomag tartalma

Csomag tartalma Kefetok
Kód:  ZUB063
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7612412423013
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20