Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

CURAPROX CPS 06 Prime Refill türkiz színű 0,6 mm, 8 darab

4,9 239 értékelés
3 090 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 csomag 3 090 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 2 csomag 3 010 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több csomag 2 930 Ft/csomag

CURAPROX CPS 06 Prime Refill türkiz színű 0,6 mm, 8 darab

A CURAPROX CPS 06 Prime Refill egy rendkívül puha és gyengéd, mégis igazán hatékony és erős csere fogközi kefe, amely ideális a 0,6 - 2,2 mm-es fogközi területekre, így bátran használhatod amikor keskenyebb fogközi részeket tisztítasz meg. A szabadalmaztatott Cural sebészeti huzal alapján készült, amely a fogkefe alapját képezi, kiemelkedik lenyűgöző tartósságával és méretével is, hiszen a legkisebb átmérővel büszkélkedhet a huzalok között. A CPS Premium minőségének köszönhetően egyetlen mozdulattal - kihúzás és behúzás - megtisztíthatod a fogközi területeket. A csomagban 8darabfogkeféttalálsz, a kefe mindegyike külön csomagban érkezik, anélkül behelyezheted a kefét a tartójába, hogy szükséges lenne azt előbb eltávolítani a csomagolásból. Ez egy új generációs fogközi kefe, amely minden eddiginél gyengédebb, hatékonyabb és jobb!

A CURAPROX CPS 06 Prime Refill fogközi kefe türkiz színben fő jellemzői

  • Rendkívül finom, erős és hatékony fogközi kefék
  • Megakadályozza az ínygyulladást, a paradontózist és a fogszuvasodást
  • A Curaprox CPS 06 ideális a keskenyebb, 0,8–3,2 mm közötti fogközi területekre
  • Gyengéd a fogzománccal és az ínnyel
  • Megakadályozza a lepedék kialakulását ott, ahová a hagyományos fogkefe nem ér el
  • Nagyon könnyű használni
  • Az ultra-vékony és rendkívül tartós, szabadalmaztatott Cural sebészeti huzal az alapja
  • A Curaprox fogközi kefék kompatibilisek a márka összes tartójával
  • A praktikus csomag 8 darab türkiz, egymástól elválasztott kefét tartalmaz
  • A keféket behelyezheted a tartóba közvetlenül a csomagolásból anélkül, hogy azokat ki kellene venned a csomagból

Ints búcsút a lepedéknek, szuvasodásnak, ínygyulladásnak és a paradontózisnak!

A fogközi kefe a szájhigiénia alapvető kelléke. Eltávolítja a lepedéket az olyan területekről, ahová a hagyományos fogkefe már nem ér el, ezáltal megelőzi a fogak romlását, a paradontézist és a fogínygyulladást a fogközi területeken. A Curaprox fogközi kefét a világ vezető modelljei között tartják számon, elkészítését pedig hosszú kutatás és a szájhigiénia legújabb trendjeinek felhasználása jellemzi. Alapja a lenyűgözően vékony, szabadalmaztatott Cural sebészeti huzal, amely tartós, ugyanakkor valóban gyengéd a fogzománccal és a szájüregben találhatónyálkahártyával.Afogkefe sörték finomak, szilárdak és lenyűgözően hatékonyak. Ezt a kefét a 0,6 - 2,2 mm-es fogközi területekre tervezték.

Alkalmazás:
Használd szükség szerint, ideális esetben reggel és este a napi szájápolási rutinod részeként. Helyezd a CPS Prime fogközi kefét az általad preferált tartóba, majd tartsd a kefe csúcsát diagonálisan a fogínyhez a fogközi terület széléhez. Találd meg a számodra ideális szöget, amelyben erőlködés nélkül juttathatod be a kefét a fogközi részre körülbelül félig. Mindegyik rész más és más szöget igényel. Anélkül, hogy még mélyebbre tolnád a kefét, változtasd meg a kefe dőlésszögét az ínnyel ellentétes irányban. Ezt követően gyengéden told be akefétugyanabban a szögben, ameddig csak be tudod, majd húzd ki újra. Soha ne használj túlzott erőt a fogközi kefék használatakor! Használat után alaposan öblítsd ki vízzel a szádat.

Szín:
türkiz

Tartalom:
8 db fogközi kefe


Paraméterek

Darabszám

Darabszám 8 db

Kefe nagysága

Fogak közötti ​​rések 0,6 - 2,2 mm
Drót átmérője 0,6 mm

Tulajdonságok

Típus Cserefej
Tulajdonságok Cserélhető fej
Szín Kék
Kód:  ZUB720
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7612412427356

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15