Oldal frissítése

CURAPROX Be You Daydreamer, 60ml

4,8 53 értékelés
4 690 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 4 690 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 4 550 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3-4 db 4 460 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 5 vagy több db 4 220 Ft/db

CURAPROX Be You Daydreamer, 60ml

Olyan minőségi fogkrémet keresel, amely megoldást jelent a fogszuvasodásra? Ez esetben válaszd a CURAPROX fogkrémet. A készítmény segít megőrizni a fogak természetes fehérségét, egészségét és védelmet nyújt a fogszuvasodással szemben. Antibakteriális és regeneráló hatású, természetes kivonatokat tartalmaz. Emellett a szeder és az édesgyökér ízének köszönhetően meglepően jó hangulatba kerülsz. A CURAPROX márka garantálja a svájci minőséget. 

A CURAPROX Be You - Daydreamer fogkrém legfontosabb jellemzői, 60 ml

  • CURAPROX BE YOU szeder és édesgyökér fogkrém
  • Erősíti a fogzománcot, fehéríti a fogakat
  • Természetes kivonatok - echinacea, xilit, keserű narancs - alkotják.
  • A fogkrém 6 éves kortól alkalmas gyermekek számára.
  • A CURAPROX fogkrém abrazív besorolása - RDA 50

Gyönyörű fehér és egészséges fogak a CURAPROX BE YOU fogkrémnek köszönhetően

A CURAPROX BE YOU fehérítő fogkrém speciális, mentolos gyöngyökkel rendelkezik, amelyek fokozatosan szabadítják fel a frissességet biztosító illatot. A hidroxilapatit kitölti azokat a mikroszkopikus repedéseket, amelyekben a lepedék megtapadhat, megerősíti a zománcot, amely így jobban ellenáll a fogszuvasodásnak. A glükóz-oxidáz enzim a fogszuvasodást okozó baktériumok ellen hat. Olyan reakciók sorozatát indítja el, amelyek reaktív oxigén képződését eredményezik. Ez eltávolítja a fogakon lévő festékanyagokat, és ezáltal világosítja a fogakat. A CURAPROX fogkrémet olyan antibakteriális és regeneráló hatású természetes kivonatokkal dúsították, mint az echinacea, a xilit vagy a keserű narancs. A Prestige Sparkling Blue fogfehérítő a vizuálisan fehérebb fogak érdekében a kék fényt tükrözi. 

Összetétel: 
Aqua, Glycerin, Hydrated Silica, Sorbitol, Xylitol, Panthenol, Aroma, Sodium Monofluorophosphate, Xanthan Gum, Cocamidropropyl Betaine, Microcrystalline Cellulose, Decyl Glucoside, Maltodextrin, Hydroxyapatite, Gluxose Oxidase, Mannitol, Mica, Sucralose, Citric Acid, Glucose, Sodium Hydroxide, Zea Mays Starch, Echinacea Purpurea Root Extract, Titanium Dioxide, Sodim Chloride, Sodium Metabisulfite, Calcium Carbonate, L-Menthol, Cenella Asiatica Extract, Citrus Bioflavonoid Complex, Potassium Thiocyanate, D-Limonene, Polylysine, Cetyl Alcohol, Linalool, Silica, Potassium Chloride, Tin Oxide, Harpagothytum Procumbens Toor Extract, CI 77007.


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 60 ml
Kód:  ZUB1287
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7612412429534

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10