Oldal frissítése

COLLISTAR Energizing Talasso-Scrub 700 g

4,8 12 értékelés
Szuper ár
11 190 Ft

COLLISTAR Energizing Talasso-Scrub 700 g

A sikeres COLLISTAR márka az első osztályú és hatékony kozmetikumok vezető olasz gyártója, amely a legigényesebb vásárlók igényeit is kielégíti. A COLLISTAR Talasso-Scrub Revitalizing testradír egy revitalizáló kozmetikai termék, amely hámlasztó sót és illóolajokat tartalmaz. Ez a minőségi peeling a thalasso terápia és az aromaterápia kombinációjának köszönhetően egyedülálló termék. A thalasso terápia olyan módszer, amelynek során tengervizet, algákat és ásványi sókat használnak a test kezelésére, regenerálására és pihentetésére, elősegítve a stressz csökkentését, a bőr fiatalítását és erősítését. Az aromaterápia a növények illóolajainak jótékony tulajdonságait használja, megnyugtatja az elmét és a testet, örömteli- és frissítő érzetet idéz elő. Kényeztesd bőröd ezzel a fényűző peelinggel, amely után a bőr friss és vitalitással teli lesz.

Hatóanyagok:
A tengeri só óvatosan megszabadítja a bőrt az elhalt hámsejtektől és a szennyeződésektől, miközben tisztítja, simítja és revitalizálja. Az illóolajok megújítják és revitalizálják a bőrt, azonnali életerőt kölcsönözve számára.
Hatások:
A peeling alkalmazásával a bőr selymes, puha, és sima, valamint tökéletesen megújult és regenerált lesz, gyönyörű és egészséges fiatalos megjelenést sugározva.

Használata:
Heti 1-2 alkalommal használd a peelinget nedves bőrön, körkörös mozdulatokkal masszírozd, majd alaposan öblítsd le  vízzel. Nagyobb hámlasztó hatás érdekében a terméket száraz bőrre is használhatod, különösen a durvább testrészekre, például a térd- és könyök területeire. Masszírozást követően mosd le vízzel. Alkalmazás után, fürdést követően nincs szükség újabb felvitelre. A peeling a bőrt fogékonyabbá teszi az azt követő hatásokra, így tanácsos azelőtt alkalmazni, mielőtt napfénynek vagy önbarnító termékeknek lenne a  bőr kitéve.
Bőrtípus:
A termék minden bőrtípusra alkalmas.
Tartalom:
700 g

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Ajánlott

Ajánlott Testre

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Bőrpuhító
Specifikáció Dermo

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú, Természetes összetevőjű

Űrtartalom

Űrtartalom 700 ml

Tömeg

Tömeg 700 g (0,7 kg)
Kód:  KSTE0499
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8015150250337

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10