Oldal frissítése

Colgate Total Original 125 ml

2 190 Ft

Colgate Total Original 125 ml

Ahhoz, hogy a fogkrém a legjobb hatással legyen a fogaidra, mindig válaszd a saját igényeidnek leginkább megfelelő készítményt. A szuper COLGATE fogkrém az univerzális készítmények közé tartozik, amely alkalmas a szokásos napi szájápolásra. A gyakori fogszuvasodásban szenvedő embereknek kétségtelenül segíteni fog a megnövelt aminfluorid-tartalom, amely csökkentik a baktériumok számát, ezáltal hozzájárul a fogszuvasodás kockázatának a csökkentéséhez. A kiváló COLGATE fogkrém térfogata činí 125 ml. A fogak egészségéért, a ragyogóan fehér mosolyért és a friss leheletért érdemes kipróbálni a mennyei COLGATE fogkrém használatát egy megfelelően kiválasztott fogkefével együtt.

Fogkrém Colgate Total Original 125 ml ...

A szuper Colgate Total Original 125 ml fogkrém figyelemre méltó paraméterei

  • Az univerzális COLGATE fogkrém megfelelő a szokásos napi szájápoláshoz
  • Az aktív összetevők minimalizálják a fogszuvasodás kockázatát
  • A készítmény mennyisége 125 ml
  • A szuper COLGATE fogkrém segítségével hosszú ideig friss lesz a leheleted

Összetétel

Glycerin, Aqua, Hydrated Silica, Kalcium-pirofoszfát, Nátrium-lauril-szulfát, Arginine, Aroma, Cellulose Gum, Zinc Oxide, Benzyl Alcohol, Poloxamer 407, Cink-citrát, Tetrasodium-pirofoszfát, Xanthan Gum, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Phosphoric Acid, Szukralóz. Tartalmazza: Nátrium-fluorid Teljes fluoridtartalom: 1450 ppm

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Igen

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogszuvasodás elleni védelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 125 ml
Kód:  ZUB2037
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8714789710020
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15