Oldal frissítése

COLGATE Plax Complete Care 500 ml

5 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 1 390 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 1 260 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3-4 db 1 190 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 5 vagy több db 1 120 Ft/db

COLGATE Plax Complete Care 500 ml

A szájvizek roppant hatékonyan veszik fel a küzdelmet a fogszuvasodás, a lepedékképződés ellen, egyben megelőzik a fogkő kialakulását, a fogágybetegségeket és a kellemetlen szájszagot. Ezért célszerű kiegészíteni a fogmosást szájvíz rendszeres használatával. A Colgate Plax Complete Care szájvíz tiszta, mentolos aromájú, védi, erősíti a fogakat és az ínyt, valamint 12 előnyt egyesít magában. Rendszeres használatával csökkentheti a lepedékképződést, ami a leggyakoribb okként bújik meg a fogászati jellegű megbetegedések hátterében.
Hatékonyan leküzdi a fogszuvasodást okozó baktériumokat, valamint 12 órás védelmet biztosít a gyulladásokkal szemben. A terméket fogorvosok tesztelték klinikai vizsgálatok során, nem tartalmaz alkoholt. A gazdaságos, 500 ml-es kiszerelés ideális az egész család számára. A szájvíz nem alkalmas 6 éves kor alatti gyermekek számára, ezért tartsa előlük elzárva. Az egészségesebb és frissebb szájápolás érdekében ez a minőségi és hatékony szájvíz a megfelelő megoldás!
Alkalmazása:
A szájvíz használata naponta kétszer, reggel és este javasolt fogmosást követően. Töltse fel a kupakot a feltüntetett jelig, öblögessen, különös tekintettel a fogak és íny közötti területre, legalább 30 másodpercig, majd köpje ki. Ne nyelje le a terméket! 
Kiszerelése:
500 ml

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogszuvasodás ellen, Alkoholmentes
Kód:  ZUB123
Termékszám:  8714789831978
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20