Oldal frissítése

COLGATE Plax Charcoal 500 ml

4,8 21 értékelés
1 290 Ft

COLGATE Plax Charcoal 500 ml

Szeretnéd elkerülni a kellemetlen szájszagot és ragyogóan fehér, elszíneződéstől mentes fogakra szert tenni? Próbáld ki a COLGATE Plax Charcoal szájvizet, amelynek klinikailag bizonyított formulája nem fog cserben hagyni. Eredményesen küzd a lepedéket okozó baktériumok ellen. Napi kétszeri használat esetén megvédi a fogakat a kialakuló mikrobiális filmrétegtől. A COLGATE Plax Charcoal szájvíz fehérítő hatást is biztosít a még szebb mosolyért. Ezenkívül etanolmentes.

A COLGATE Plax Charcoal szájvíz legfontosabb jellemzői

  • A COLGATE Plax Charcoal szájvíz küzd a baktériumok ellen
  • Védi a fogakat a lepedék képződésétől
  • Megakadályozza a kellemetlen, rossz leheletet
  • A fehérítő hatás gyönyörűen ragyogó fogakat biztosít elszíneződések nélkül
  • A COLGATE Plax Charcoal szájvíz etanolmentes

Használat

Töltsd fel a kupakot a jelig (20 ml). Öblögess 30 másodpercig, gargalizálj és köpd ki. A szájvizet ne nyeld le. Használd naponta kétszer. 6 év alatti gyermekek számára nem alkalmas. Gyermekek elől elzárva tartandó.

Összetevők

Aqua, Glycerin, Propylene glycol, Sorbitol, Tetrapotassium pyrophosphate, Polysorbate 20, Tetrasodium pyrophosphate, Zinc citrate, PVM/MA copolymer, Aroma, Benzyl alcohol, Sodium fluoride, Sodium saccharin, Bambusa vulgaris shoot extract, Charcoal powder, Cl 15510, CI 17200, CI 19140, CI 42051, Obsahuje: sodium fluoride (225 ppm FŻ).

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml
Kód:  ZUB1077
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8718951380981
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05