Oldal frissítése

COLGATE Max White Ultra Active Foam 50ml

4,6 9 értékelés
2 190 Ft

COLGATE Max White Ultra Active Foam 50ml

Ahhoz, hogy fogaid élvezhessék a fogkrém összes előnyét, találd meg azt a készítményt, amelyik a legjobban megfelel az igényeidnek. A hatékony COLGATE fogkrém a normál típusú készítmények közé tartozik, amely gondoskodik a napi fogápolásról. A fogfehérítő COLGATE fogkrém eltávolíthatja a sötét pigmenteket magából a fogszerkezetből. A fogszuvasodás kockázatának jobban kitett embereknek jól jön a magasabb aminfluorid-tartalom, ami a baktériumok számának csökkenését, és ezáltal a fogszuvasodás mérséklődését eredményezi. A remek COLGATE fogkrém űrtartalma je 50 ml. A kellemes mentolos íznek köszönhetően a fogmosás mindenki számára kedvenc tevékenységgé válik. Annak érdekében, hogy mosolyod ragyogó, fogaid pedig szépek és egészségesek legyenek, érdemes elkezdeni az isteni COLGATE fogkrém használatát a megfelelő körültekintéssel kiválasztott fogkefével együtt.

Fogkrém COLGATE Max White Ultra Active Foam 50ml ...
Fogkrém COLGATE Max White Ultra Active Foam 50ml ...

A kiváló COLGATE Max White Ultra Active Foam 50ml fogkrém legfontosabb paraméterei

  • Az általános COLGATE fogkrém remek megoldás a mindennapi fogápoláshoz
  • A fehérítő hatású COLGATE fogkrém kezeli a sötét elszíneződést
  • Hatékony formulája megakadályozza a fogszuvasodást
  • A fogkrém térfogata 50 ml
  • A kiemelkedő élményt biztosítja a fogkrém mentolos íze
  • Az ízletes COLGATE fogkrém hosszú ideig frissen tartja a leheletet

Összetétel

Poloxamer 105, Kalcium-pirofoszfát, PEG-12, PEG/PPG-116/66 kopolimer, PVP, Silica, Tetrasodium-pirofoszfát, Aroma, Nátrium-lauril-szulfát, Nátrium-monofluorfoszfát, Kálium-karoát, Dinátrium-pirofoszfát, Sodium Saccharin, Cocamidopropyl Betaine, Sucralose, Magnézium-karbonát, Eugenol, Linalool. Tartalmazza: Nátrium-monofluorfoszfát Teljes fluoridtartalom: 1450 ppm

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés, Fogszuvasodás elleni védelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 50 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB1785
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8718951504752
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10