Oldal frissítése

COLGATE Max White Purple Reveal 75 ml

4,7 58 értékelés
1 690 Ft

COLGATE Max White Purple Reveal 75 ml

Kényeztesd magad ragyogó fehér mosollyal az első lila színű COLGATE Max White Purple Reveal fogkrémmel. Azonnal* fehérebb fogak az optikai színkorrekciós technológiának köszönhetően - hogy a sárga árnyalat halványabb legyen! A COLGATE Max White Purple Reveal fogkrém biztonságos a fogzománc számára is, és védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen. 
*A hatása ideiglenes

A COLGATE Max White Purple Reveal 75 ml fogkrém legfontosabb tulajdonságai

  • A lila fogkrém eltünteti a sárgás árnyalatot
  • Azonnali* hatás a fehérebb mosolyért
  • Optikai színkorrekciós technológiával
  • Biztonságos a fogzománc számára
  • Véd a fogszuvasodástól
  • Eltávolítja a felületi foltok akár 100%-át

*A hatása ideiglenes

Azonnali hatás COLGATE Max White Purple Reveal fogkrémmel

A COLGATE Max White Purple Reveal fogkrém az ételek és italok által okozott felületi elszíneződés akár 100%-át is eltávolítja. Hatékonysága klinikailag bizonyított. A fogkrém még napi, rendszeres használat mellett is biztonságos a fogzománc számára. A Colgate lila színű fogkrém fluoridot tartalmaz, amely hatékonyan védi a fogakat a fogszuvasodás ellen.


Összetétel

Aqua, Szorbit, Hydrated Silica, PEG-12, Nátrium-lauril-szulfát, Aroma, Cellulose Gum, Potassium Hydroxide, Tetrasodium-pirofoszfát, Phosphoric Acid, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Xantán gumi, Hydroxypropyl Methylcellulose, Eugenol, CI 17200, CI 42090, CI 73360, CI 74160. Tartalmaz: nátrium-fluorid Teljes fluoridtartalom: 1450 ppm

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés, Fogszuvasodás elleni védelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB1784
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8718951540033
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05