Oldal frissítése

COLGATE Advanced White Charcoal 3 × 75 ml

5,0 28 értékelés
2 090 Ft

COLGATE Advanced White Charcoal 3 × 75 ml

Ahhoz, hogy a fogkrém kiemelkedően ápolja a fogaidat, válaszd ki a neked és igényeidnek leginkább megfelelő típust. A szuper COLGATE fogkrém a normál típusú készítmények közé tartozik, amely segítségedre lesz a mindennapi szájápolásban. A fogfehérítő COLGATE fogkrém nemcsak a fogakat fehéríti, hanem átfogóan ápolja a fogzománcot, és megtartja az ínyed egészségét is. A fogszuvasodás miatt gyakran fogorvoshoz forduló emberek életét megkönnyíti a magasabb aminfluorid-arány, amely csökkentik a baktériumok számát, ezáltal hozzájárul a fogszuvasodás kockázatának a csökkentéséhez. Aktív szénnel dúsított formula, amely fehéríti a fogakat. Gyengéden eltávolítja a kávé, tea és a dohányzás okozta kellemetlen elszíneződéseket. A szuper COLGATE fogkrém térfogata činí 225 ml. Az isteni mentolos íz garantáltan élménnyé varázsolja a fogmosást. Ahhoz, hogy szép, fehér fogaid és egészséges, ragyogó mosolyod legyen, ajánlott kipróbálni a kellemes COLGATE fogkrém használatát a megfelelő körültekintéssel kiválasztott fogkefével együtt.

Fogkrém COLGATE Advanced White Charcoal 3 × 75 ml ...

A nagyszerű COLGATE Advanced White Charcoal 3 × 75 ml fogkrém figyelemre méltó paraméterei

  • Az általános COLGATE fogkrém megfelelő a szokásos napi szájápoláshoz
  • A fehérítő hatással rendelkező COLGATE fogkrém remek választás, ha szeretnéd eltávolítani a fogakon megjelenő elszíneződést
  • Az összetevők hatására minimálisra csökken a fogszuvasodás kockázata
  • Az összetevők közül az aktív szén sem hiányzik
  • A fogkrém űrtartalma 225 ml
  • A fogmosást élménnyé varázsolja a fogkrém mentolos íze
  • A gyöngéd COLGATE fogkrém hosszú ideig frissen tartja a leheletet

Összetétel

Összetétel:
Aqua, Szorbit, Hydrated silica, PEG-12, Tetrakálium-pirofoszfát, Sodium lauryl sulfate, Aroma, Kálium-hidroxid, Cellulose gum, Foszforsav, Cocamidopropyl betaine, Sodium fluoride, Sodium saccharin, Xanthan gum, Mica, Szénpor, Limonen, CI 74160, CI 77891, Tartalma: nátrium-fluorid (1450 ppm F-)

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Igen

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés, Fogszuvasodás elleni védelem, Aktív szénnel

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 225 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB1041
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8590232000760
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10