Oldal frissítése

CLINIQUE Antiperspirant Deodorant Roll-On 75 ml

Szuper ár
6 690 Ft

CLINIQUE Antiperspirant Deodorant Roll-On 75 ml

A CLINIQUE Roll-On golyós dezodor hatékony és tartós védelem az izzadás és az izzadság szaga ellen. A dezodor megfelelő választás minden modern nő számára, akik nemcsak tisztaságukkal és szépségükkel, hanem testük illatával is törődnek. A dezodor megbízható segédeszközként szolgál egy normál munkanapon, valamint a sportoláskor vagy a szabadidős tevékenységnél. Használj olyan terméket, amely eltünteti a verejték szagát, és egész napos frissességet és tisztaságot kölcsönöz neked!

A dezodor nagyon sokáig biztosítja a tisztaság érzését és a tökéletes frissességet. Összetétele nagyon gyengéd, nem tartalmaz illatanyagot, nem irritálja és nem terheli a bőrt. Csökkenti a túlzott izzadást és a nap folyamán semlegesíti a verejték szagát. Ez a megbízható segítő nagyon jól fog szolgálni, különösen nagyobb fizikai vagy szellemi stressz esetén. Kényeztesd magad egy minőségi, egyszerűen használható dezodorral!
Bőrtípus:Minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is.
alkalmazás:
Vidd fel a dezodort a száraz és tiszta hónalj bőrére a roll-on rendszer segítségével.

Térfogat:
75 ml


Paraméterek

Funkcionalitás

Funkcionalitás Dezodor

Típus

Típus Női

Kiszerelés

Kiszerelés Golyós

Tulajdonságok

Hatás Védő
További tulajdonságok Nem hagy foltot, Hosszantartó hatású

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Bőrtípus Minden bőrtípusra

Illat

Illat Illatmentes

Űrtartalom

Űrtartalom 75 ml
Kód:  KSTE0501
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  20714007058
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20