Oldal frissítése

CLARINS Dry Touch Sun Care Cream SPF30 50 ml

Szuper ár
9 690 Ft

CLARINS Dry Touch Sun Care Cream SPF30 50 ml

Egy terméket keresel, amely megvédi a bőröd a napsugaraktól? Akkor biztosan ki fogod használni a minőségi CLARINS napkrémet, amelynek térfogata nem más, mint 50 ml. A szükséges védelmet a védőfaktor biztosítja, amely nem kevesebb, mint 30 SPF. Garantáltan megszereted védő hatását. A napkrém biztosítja a fontos védelmet a napsugárzással szemben. A kitűnő CLARINS napkrém minden bőrtípusra tökéletes.

Napozókrém CLARINS Dry Touch Sun Care Cream SPF30 50 ml ...

A kiváló CLARINS Dry Touch Sun Care Cream SPF30 50 ml termék fontos funkciói

  • A minőségi CLARINS napozókrém megvédi a bőröd a napsugaraktól
  • Megvédi a bőrt a védőfaktornak köszönhetően, amely nem kevesebb, mint 30 SPF
  • Elsősorban napozáshoz veszed hasznát
  • Bőröd élvezni fogja védő hatását
  • A napkrém védelmet kínál a napsugárzásnak kitett bőrödnek
  • A készítményt az arcodon is nyugodtan el lehet kenni
  • Ez a napkrém minden bőrtípusra ideális lesz

Összetétel

AQUA/WATER/EAU, DIBUTYL ADIPATE, DIISOPROPYL ADIPATE, HOMOSALATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, DIMETHICONE, BUTYLENE GLYCOL, BUTYLOCTYL SALICYLATE, POLYSILICONE-15, POLYGLYCERYL-6 STEARATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, SILICA, CELLULOSE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, PARFUM/FRAGRANCE, TRIACONTANYL PVP, MANNITOL, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, XYLITYLGLUCOSIDE, CAPRYLYL GLYCOL, GLYCERIN, ANHYDROXYLITOL, POLYGLYCERYL-6 BEHENATE, POLYSILICONE-11, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TOCOPHERYL ACETATE, XYLITOL, C30-45 OLEFIN, TOCOPHEROL, CYCLODEXTRIN, PISUM SATIVUM (PEA) EXTRACT, GLUCOSE, CASSIA ALATA LEAF EXTRACT, FAEX EXTRACT/YEAST EXTRACT/EXTRAIT DE LEVURE, DEXTRIN, HYDROLYZED ADANSONIA DIGITATA EXTRACT, PHENOXYETHANOL, T-BUTYL ALCOHOL, OLEA EUROPAEA (OLIVE) LEAF EXTRACT, DECYL GLUCOSIDE, PLATANUS OCCIDENTALIS BARK EXTRACT, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, [S3340A]

Paraméterek

Védőfaktor

Védőfaktor 30 SPF

Termék típusa

Használható Napozáshoz
Termék típusa Krém
Egyéb jellemzők Arcra

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Tulajdonságok

Hatás Védő

Ajánlott

Ajánlott Felnőtteknek

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
Kód:  KSPL4180
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3380810304541

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20