Oldal frissítése

BRAUN BG 5010

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BRAUN BG 5010


Minden területen vág és borotvál

A Braun testszőrnyíró gép kiváló eszköz a test összes területének ápolására, a mellkastól kezdve a has és hónalj területein át az ágyék környékéig. 100%-ban vízálló, így a mindennapi rutin részeként zuhanyzás közben is használható. A 2-az-1-ben funkcióval egy mozdulattal végezhető el a trimmelés és borotválás, egyszerűsítve és lerövidítve a testápolást.


Erőteljes vágás

A készülék finom, kevesebb foggal rendelkező vágó résszel rendelkezik, mint a hagyományos testszőrnyírók. Ennek köszönhetően az érzékeny területeken, mint például a hónalj vagy az ágyék, elkerülhetők a kisebb vágások, és gond nélkül használható. Három trimmelő fésű áll rendelkezésedre a haj különböző hosszúságú vágására (0,6 mm, 3 mm, 8 mm).

Nedves borotválkozás

A Braun Body Care gép modern Gilette borotválkozási technológiával rendelkezik, hogy finom és kényelmes borotválkozást nyújtson számodra. Az 5 speciális penge egymáshoz közel helyezkedik el, így csökkenti a nyomást, és minimalizálja a bőrirritációt. A sima mozgás lehetővé teszi, hogy a nagyobb területeket gyorsan, egyetlen mozdulattal borotváld le.


100%-ig vízálló, nedves és száraz borotválkozáshoz

Kényelem és az egyszerű használat zuhanyzás közben is. Könnyű tisztítás folyó víz alatt.

LED jelzés

LED indikátor jelzi a töltés állapotát. A töltőállvány segítségével a készülék mindig feltöltött lesz, és készen áll a használatra.

Töltőállomás

Az állvány biztosítja, hogy a készülék mindig fel legyen töltve és készen álljon a használatra.

Dupla akkumulátor

Két újratölthető Ni-MH akkumulátor áll rendelkezésre, amelyeket 14 órán belül teljesen feltölthetsz, és akár 50 percig is használhatsz vezeték nélkül.


 

Paraméterek

Rendeltetés

Felhasználási terület Bajuszra, Hajra
Felhasználás módja Általános használat

Tulajdonságok

Kiegészítők száma 3
Működtetés Nyomógombokkal

Funkciók

Funkciók Vízálló, LED töltésjelző

Vágási hosszúság

Min. vágási hosszúság 0,6 mm
Max. vágási hosszúság 8 mm

Működés és tápellátás

Üzemidő 50 perc
Feltöltési idő 840 perc
Tápellátás Akkumulátor
Kód:  BRAZA011
Termékszám:  4210201129820
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05