Oldal frissítése

BIOTHERM Eau D’Energie Body Milk 400ml

12 890 Ft

BIOTHERM Eau D’Energie Body Milk 400ml

Szeretnéd, hogy a bőröd folyamatosan hidratált és puha legyen? Akkor nézd meg a jól ismert BIOTHERM csodás testápolóját, amely minden bőrtípusra nagyszerű választás. A testápoló fő hatása a következőre irányul: tisztító és hidratáló.

BIOTHERM Eau D’Energie Body Milk 400ml testápoló tej főbb tulajdonságai

  • Bőröd bársonyosan puha és tökéletesen hidratált lesz
  • Hatás: tisztító és hidratáló
  • A jól ismert BIOTHERM testápolója minden bőrtípusra ajánlott
  • Max. űrtartalma: 400 ml

Összetétel

Aqua, Olea Europaea Oil, Glycerine, Cetearyl Ethylhexanoate, Perfume, Stearic Acid, Cetyl Alcohol, Palmitic Acid, Phenoxyethanol, Isopropyl Myristate, Limonene, Sodium Lauroyl Oat Amino Acids, Glyceryl Stearate, Carbomer, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Linalool, Glyceryl Linoleate, Glyceryl Oleate, Citral, Glyceryl Linolenate, Geraniol, Prunus Armeniaca (Apricot) Fruit Extract, Citronellol, Ci 15985, Ci 14700

Paraméterek

Típus

Típus Női

Tulajdonságok

Hatás Tisztító, Hidratáló

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml
Kód:  KSTE3083
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3614274042979

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05