Oldal frissítése

BIOTHERM Deo Pure Invisible Spray 150 ml

4,0 1 értékelés
Szuper ár
9 290 Ft

BIOTHERM Deo Pure Invisible Spray 150 ml

A BIOTHERM Deo Pure Invisible spray egy láthatatlan fújós dezodor, amelynek 48 órás hatása van és átlátszó állagú. A permet átlátszó állagának köszönhetően a ruha nem szennyeződik, semmilyen fehér vagy sárga nyom nem marad a használata után. Ha problémád van a túlzott izzadással, vagy még a napi zuhanyozás közben is izzadsz, akkor szükséged van  erre az egyedülálló, tartós spray-re. Finom illata gyengéden kísér nagyon hosszú ideig.
Ez a hatékony izzadásgátló spray szabályozza a túlzott izzadást és megakadályozza a szagok keletkezését a használat után 48 órán keresztül. Nyugtató anyagok komplexét tartalmazza, így érzékeny vagy frissen borotvált bőrre is felvihető. A spray-t szükség szerint használhatod minden nap, de akár a fontos összejövetelek, nagy terhelések, vizsgák vagy állásinterjúk és hasonló stresszes helyzetek előtt is. Növeld önbizalmadat ezzel a luxusdezodorral, ami sosem fog cserben hagyni téged!

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is.

Használat:
Kellőt távolságból vidd fel a bőrödre.

Kiszerelés:
150 ml

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum

Funkcionalitás

Funkcionalitás Izzadásgátló

Típus

Típus Női

Kiszerelés

Kiszerelés Spray

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Nyugtató
Specifikáció Alkoholmentes
További tulajdonságok Nem hagy foltot, Hosszantartó hatású

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Bőrtípus Minden bőrtípusra

Illat

Illat Virágos, Frissítő

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml
Kód:  KSTE0313
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3605540856703

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20