Oldal frissítése

BIOTHERM Baume Corps Nutrition Intense 400 ml

4,0 1 értékelés
9 690 Ft

BIOTHERM Baume Corps Nutrition Intense 400 ml

A BIOTHERM Baume Corps Nutrition Intense egy luxus testápoló tej, amelyet speciálisan a normál és száraz bőr igényihez alkalmazkodva fejlesztettek ki. Ez az egyedülálló testápoló tej lágy textúrájának köszönhetően mélyen táplálja, hidratálja és puhítja a bőrt, nagyon könnyen kenhető, könnyen felszívódik és nem hagy zsíros réteget a bőr felületén, helyreállítja a bőr egyensúlyát, amely így újra friss, puha, rugalmas és egészséges lesz.
Hatóanyagai:
A benne lévő barackolaj és értékes vitaminok gyengéden ápolják a bőrt, behatolva a bőr mélyebb rétegeibe is, regenerálják és táplálják a bőrsejteket és gondoskodnak optimális hidratálásukról.
Alkalmazás:
Alkalmazd az egész test felületén és egyenletesen oszlasd el.
Hatások:
A testápoló tej használatának eredménye csodálatosan puha, rugalmas és sima bőr az egész testfelületen, amely folyamatosan optimális mennyiségű tápanyagot és folyadékpótlást biztosít.
Specifikációk:
A termék alkalmas normál és a száraz bőr ápolására is.Űrtartalom: 400 ml

Paraméterek

Típus

Típus Férfi

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Tápláló

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Száraz bőrre

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml
Kód:  KSTE0018
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3367729575248
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05