Oldal frissítése

ASTRID SUN SPF 20 napolaj 200 ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASTRID SUN SPF 20 napolaj 200 ml

Az ASTRID SUN 20 SPF naptej spray nagyszerű segítség a bronzos bőrtónus eléréséhez. Kiemelkedő összetételét multivitamin komplexummal és abyssian olajjal dúsították. A fotostabil UV szűrők kiegyensúlyozott arányának köszönhetően megbízható védelmet nyújt a bőrnek az UVA és UVB sugárzás káros hatásaival szemben. A 20 SPF védőfaktor közepes fényvédelmet biztosít és dermatológiailag tesztelt. A naptej előnyei közé sorolható a vízállósága, a gyors és könnyű felvitele és az egyáltalán nem ragacsos állaga. Kellemes, virágos-kókuszos nyári illatot kölcsönöz a bőrnek.
Hatóanyagok:

  • Multivitamin komplexum (béta karotin, E, C és F-vitaminok) és abyssian olaj gyorsítják fel a természetes barnulás folyamatát, miközben gondoskodnak a biztonságos napozásról
  • Sárgarépa- és mogyoróolaj biztosítják a bőr számára szükséges hidratálást, selymesen puha és rugalmas bőr eredményeznek.

Használat:
Vidd fel az olajat a száraz bőrre, mielőtt a napra mennél. Ne fújd fel közvetlenül az arcodra, hanem fújd a tenyeredbe és így kend szét az arcodon. Kerüld ki a szem környékét. Egy átlagos testalkatú felnőtt számára 36 g naptej szükséges a testének teljes védelméhez, amely körülbelül 6 teáskanál mennyiség.

Bőrtípus:
A termék minden bőrtípusra alkalmas.
Fényvédelem:
Közepes
Összetétel:
Paraffinum liquidum, C12-15 alkyl benzoate, Octocrylene, Isopropyl myristate, Caprylic/capric triglyceride, Homosalate, Ethylhexyl salicylate, Butyl methoxydibenzoylmethane, Bis-ethylhexyloxyphenol, Methoxyphenyl triazine, Methoxyphenyl triazine, Tocopherylacetate, Parfum, VP/hexadecene copolymer, Phenoxyethanol, Crambe abyssinica seed oil, Arachis hypogaea oil, Daucus carota sativa root extract, Isopropyl myristate, Beta carotene, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl palmitate, Glyceryl stearate, Glyceryl oleate, Carthamus tinctorius seed oil, Prunus amygdalus dulcis oil, Linoleic acid, Amyl cinnamal, Hexyl cinnamal, Limonene, Butylphenyl methylpropional, Coumarin, BHT, Citric acid


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Tulajdonságok

Hatás Védő, Fényvédő
Specifikáció Dermo

Védőfaktor

Védőfaktor 20 SPF

Termék típusa

Használható Napozáshoz
Termék típusa Olaj
Egyéb jellemzők Arcra, Testre

Ajánlott

Ajánlott Felnőtteknek
Kód:  KSPL2086
Termékszám:  8592297002703
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05