Oldal frissítése

ASTRID SUN Hidratáló barnító tej easy spray SPORT OF30 150 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASTRID SUN Hidratáló barnító tej easy spray SPORT OF30 150 ml

Az ASTRID SUN Easy Spray Sport SPF 30 naptej védi a bőrödet a káros napsugárzástól. A tej által nyújtott védelem széles spektrumú, azaz véd a legártalmasabb napsugárzástól (ultraibolya, infravörös és látható). A béta-karotin tartalma elősegíti a bőröd egészséges barnulását a nyári hónapokban. A sárgarépa-, paradicsom-, áfonya- és a buritiolajból nyert antioxidánsok védelmet nyújtanak a bőr számára a káros szabadgyökök ellen, óvnak a ráncok kialakulásától, és erősítik a bőr immunitását. A spraynek köszönhetően az ASTRID SUN Easy Spray Sport SPF 30 naptej gyorsan alkalmazható, ezért kiváló választássporttevékenységekhez.

Az ASTRID SUN Easy Spray Sport SPF 30 legfontosabb jellemzői

  • Az ASTRID SUN Easy Spray Sport SPF 30 naptej védi a bőrt a káros napsugárzástól
  • A naptej véd az ultraibolya, az infravörös és a láthatófény-tartományba eső káros sugárzástól
  • Béta-karotin tartalma elősegíti a bőr egészséges barnulását a nyári hónapokban
  • A sárgarépa-, paradicsom-, áfonya- és a buritiolajból nyert antioxidánsok védelmet nyújtanak a bőrnek a káros szabadgyökökkel szemben, védenek a ráncok kialakulásától, és erősítik a bőr immunitását
  • Az ASTRID SUN Easy Spray Sport naptej spray különféle szögből, akár fejjel lefelé is felvihető a bőrre
  • Gyors alkalmazásának köszönhetően alkalmas sportoláshoz
  • Egyenletesen lefedi a bőrt egy könnyű védőréteggel
  • Biztosítja a kiszáradt bőr számára a szükséges hidratálást

Alkalmazás:
Napozás előtt vidd fel a száraz bőrre.

Összetétel:
Aqua, Octocrylene, Ethylhexyl salicylate, Homosalate, Butyl methoxydibenzoylmethane, C12-15 alkyl benzoate, Diisopropyl adipate, Pentylene glykol, Phenylbenzimidazole sulfonic acid, Glycerin, Arginine, Ethylhexyl isononanoate, Mauritia flexuosa fruit oil, Acrylates/beheneth-25 methacrylate kopolymer, Acrylates/C12-22 alkyl methacrylate kopolymer, Allantoin, Arachis hypogaea oil, Ascorbyl palmitate, Beta-carotene, Caprylic/capric triglyceride, Caprylyl glykol, Carnosine, Cellulose gum, Citric acid, Daucus carota sativa extract, Decylene glykol, Ethylhexylglycerin, Glyceryl oleate, Glyceryl stearate, Helianthus annuus seed oil,Hydrogenated palm glycerides, Isopropyl myristate, Lecithin, Lycopene, Microcrystalline celulose, Panthenol, Parfum, PEG-100 stearate, Polyglyceryl-3 methylglucose distearate, Potassium cetyl phosphate, Propylene glykol, Sodium hydroxide, Solanum lycopersicum seed oil, Tocopherol, Tocopheryl acetate, Vaccinium macrocarpon seed oil, Xanthan gum, BHT, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl salicylate, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Védő, Fényvédő

Védőfaktor

Védőfaktor 30 SPF

Termék típusa

Használható Napozáshoz
Termék típusa Tej
Egyéb jellemzők Arcra, Testre

Ajánlott

Ajánlott Felnőtteknek
Kód:  OPA154
Termékszám:  8592297005995
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05