Oldal frissítése

Vyzkoušeli jsme pro vás

Kipróbáltuk a számodra: AlzaEco környezetbarát mosószerek

Többen is tesztelték az új AlzaEco mosó- és öblítőszereket. Hogyan teljesítettek a termékek a teszten? Fel tudják-e venni a versenyt ezek a környezetbarát mosószerek a hagyományos vegyi mosószerekkel? Milyen a mosóerejük, illatuk, oldhatóságuk és egyéb fontos tulajdonságaik? Erre a véleményezők tapasztalatai adnak választ. 

Kipróbáltuk: a Gillette Fusion ProGlide Styler borotva

A régi borotvám már a túl volt a fénykorán. Nem a legjobb munkáját végezte, és a borotválkozás egyre hosszabb lett. Szóval elkezdtem valami újat keresni. Egy Gillette Fusion ProGlide Styler borotva ragadta meg a figyelmemet. Mennyire voltam elégedett vele, és használni fogom-e a jövőben is?

Kipróbáltuk: Perwoll Care & Condition mosógél teszt

A Care & Condition úgy szerepel a Perwoll mosógél kínálatban, mint a bolyhosodás elleni hatékony fegyver. Azonban tesztünk során fény derült egy másik felhasználási területre is, ahol a Perwoll Care & Condition kimagaslót nyújt. Kíváncsi vagy, mi lehet az?

Kipróbáltuk: Perwoll Renew & Blossom mosógél teszt

A Perwoll Renew & Blossom egyszerre három fronton is szeretne maradandót alkotni. Egyik vonal a Perwoll folyékony mosószerek által garantált szálmegújítás, második a hatékony tisztítás, a harmadik pedig a hosszantartó kellemes virágillat. Tesztünkben megnéztük, mennyire képes ezt teljesíteni a Perwoll Renew & Blossom.

Kipróbáltuk: Perwoll Care & Refresh mosógél teszt

A Perwoll Care & Refresh ideális megoldásnak számít, ha különböző típusú anyagú és színű ruhadarabokat szeretnénk egyszerre mosni. Ezért nyúltam én is a Perwoll Care & Refresh mosógél után, esélyt adva neki, hogy megcsillogtassa azon erényeit, amelyek a Perwoll finommosószereket a kezdetektől jellemzik.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20