Oldal frissítése

ARIEL Touch of Lenor 3in1 56 db

4,9 126 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ARIEL Touch of Lenor 3in1 56 db

Felejtse el a hagyományos mosóporok kimérős, kényelmetlen módszerét. A Touch of Lenor All in 1 hatóanyaga koncentráltabb, mint bármely más mosószer. Így könnyebb adagolni és 30 fokon is garantálja a tökéletes mosást. Minden kapszula három különböző összetevőt tartalmaz: tisztításra, a foltok eltávolítására és a ruhák élénk színeinek megőrzésére. Víz hatására az innovatív kapszula teljesen feloldódik, felszabadítva ezzel az aktív összetevőket. A termék csomagolásának köszönhetően akár utazáskor is magával viheti mósószerét.

Legfontosabb előnyei

  • Koncentrált mosószer az Arieltől
  • Tisztításra, foltok eltávolítására és a ruhák ragyogóvá tételére
  • Kiváló tisztító hatás már 30° C-on is
  • Előre elkészített adag, könnyű adagolás
  • Kapszulák egyedi tervezése
  • Gyönyörű friss illat

Specifikációk:

Mosások száma:
56

Hogyan kell használni:
Tegyük a kapszulát a dob hátsó részébe, majd adjunk hozzá a ruhákat.

Összetétel:
> 30% anionos felületaktív anyag, 5-15% nemionos felületaktív anyag, szappan, <5% foszfonátok, enzimek, optikai fehérítők, parfümök, alfa-izometil-ion, benzil-szalicilát, citronellol-kumarin, linalool, eugeno, geraniol, hexil-cinnamal, limonene

Biztonsági figyelmeztetés:
Súlyos szemkárosodást okoz. Bőrizgató hatású. Vízi élőlények számára maradandó károsodást okoz. Szembe kerülés esetén: néhány percig óvatosan öblítse ki vízzel. Amennyiben visel ilyesmit, távolítsa el a kontaktlencséit, majd folytassa az öblítést. Bőrrel való érintkezés esetén: azonnal vegye le az összes szennyezett ruhát és bő vízzel mossa le őket. Nyelés esetén: öblítse ki a száját, de ne próbáljon meg öklendezni. Haladéktalanul keressen fel egy toxikológiai információs központot és egy orvost.

Paraméterek

Használat

Ruha típusa Univerzális
Tulajdonságok Színintenzitás megtartása, Öblítővel

Darabszám

Darabszám 56 db
Kód:  PPR198
Termékszám:  8001090410726
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15