Oldal frissítése

ARIEL

Ariel

Ariel: Hogy a fehér fehér legyen

Az Ariel mosószerek garantálják a patyolattiszta ruhákat. Az Ariel már néhány évtizede gondoskodik a ruháinkról, melyek során a piac számos innovatív termékkel gazdagodott, a mosás hatékonysága pedig kiemelkedően megnőtt, Az Ariel célja a hatékony mosószerek kifejlesztése, melyek maximálisan védik a környezetet.

Ariel mosókapszulák és tabletták

Mosókapszulák és tabletták

Az Ariel úttorő termékei páratlan eredményeket ért el a kapszulás mosás terén. Az Ariel mosókapszulák hihetetlen mosási erőt hoznak az egyszerű adagolással kombinálva. Választhatsz a fehér, vagy színes ruhákra való kapszulák közül, a kedvencüket az érzékeny bőrrel rendelkező személyek is megtalálhatják.

Mosógélek

Az Ariel folyékony mosószerek főleg színes és fekete ruhákon hatékonyak. A gél konzisztencia védi a szövetet és a színeket, ugyanakkor némileg alacsonyabb hatékonysággal távolítja el a foltokat. Az Ariel mosógélek tehát főleg enyhén szennyezett ruhákon használatosak.

Ariel mosógélek
Ariel mosóporok

Mosóporok

A por halmazállapotú Ariel mosóporok precíz eredményeket mutatnak fel a mosás során. Nagyszerűen eltávolítják a foltokat, védik a szövetet és csodás illattal rendelkeznek. Az Ariel mosópor megfelelő megoldás a fehér és a színes ruhákra is, és már 30 °C-on is hatékony.

Kíméletes mosószerek babák részére

Az Ariel gondol a babák érzékeny bőrére is, ezért gyengéd mosószereket is felsorakoztat, melyek speciálisan gyermekruhák mosására lettek tervezve. Mindegy, hogy a mosóport, mosógélt, vagy a mosókapszulákat részesíted előnyben, az Ariel Sensitive megnevezéssel ellátott termékeket mindegyik kategóriában megtalálod.

Calvin Klein órák
Paraméterek módosítása
84 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15