Oldal frissítése

ARIEL porporporor Lenor 3,6 kg (48 elem)

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ARIEL porporporor Lenor 3,6 kg (48 elem)

Mosópor ARIEL Touch Of Lenor Fresh kellemes illata Lenor hagyja el len friss, könnyű és gyönyörű illatos. Hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket az első mosásból. Tökéletesen behatol a szál mélységébe, ennek köszönhetően   nagyon tartós és száraz foltokkal játszhat. Ugyanakkor megakadályozza, hogy a foltok és a szennyeződések lerakódjanak a szövetben. Kiváló eredmények még alacsony hőmérsékleten is 30 ° C-on. A mosószer gyorsan feloldódik, és a ruházat nem marad meg. A tökéletesen mosott, illatos és friss mosásra ez a mosószerpor a megfelelő választás. A csomag súlya 3,6 kg.

Az ARIEL Touch Lenor mosópor legfontosabb jellemzői

  • Elhagyja a lenvért, a friss és friss illatot Lenorának
  • Az Ariel Cleansing Powder hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket az első mosás után
  • Ez mélyen behatol a szálakba és eltávolítja az ellenálló foltokat
  • ARIEL Lenor ze érintéseelkerüli a festést és a szennyeződést a ruhában
  • Kiváló eredmények még alacsony hőmérsékleten is 30 ° C-on
  • Gyorsan feloldódik és nem hagy nyomot


Összetétel:
Oxigén alapú fehérítőszerek, <5% nemionos felületaktív anyagok, 5-15% anionos felületaktív anyagok, foszfonátok, polikarboxilátok, zeolitok, enzimek, optikai fényesítők, parfümök,
Biztonsági utasítások:
A termék súlyos szemirritációt okoz. Tartsa távol gyermekektől. Szembe kerülés esetén óvatosan öblítse le vízzel néhány percig. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz vagy kezeléshez. A mosópor lenyelése esetén, ha rosszul érzi magát, hívjon toxikológiai információs központot vagy orvosot. Ha orvosi segítségre van szüksége, tartsa a csomagoláson vagy a termék címkéjén.

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 3 600 g (3,6 kg)

Használat

Ruha típusa Univerzális
Tulajdonságok Öblítővel

Mosások száma

Mosások száma 48
Kód:  PPR531
Termékszám:  8001841177373

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20