Oldal frissítése

ARIEL Mountain Spring 100 db

4,8 172 értékelés
11 490 Ft

ARIEL Mountain Spring 100 db

ARIEL hegyi forrás Mosókapszulák

Ariel Mountain Spring univerzális mosókapszulák

A mosókapszulák már egyetlen mosás után nagyszerű eredményt biztosítanak, még alacsonyabb hőmérsékleten vagy rövid programokon is. Az Ariel Mountain Spring hatékony, COOL CLEAN technológiával rendelkező formula, amelyet kifejezetten hideg vizes mosáshoz terveztek.

ARIEL hegyi forrás Mosókapszulák

Könnyen feloldódó kapszulák

A kapszulákat úgy tervezték, hogy csomagolásuk megbízhatóan és kíméletesen oldódjon fel hideg vízben is, így biztos lehetsz benne, hogy az Ariel Mountain Spring mosószer minden erejét a mosásba fekteti, hogy nagyszerű eredményt nyújtson.

ARIEL hegyi forrás Mosókapszulák

Az Ariel Mountain Spring gazdaságosabb mosást tesz lehetővé

Az Ariel Mountain Spring mosókapszulák hatékony formulával rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy a ruhákat hidegebb vízben vagy rövid ciklusban is gond nélkül moshasd. Mindez akár 75%-os energiamegtakarítást is eredményezhet. *

A kapszulákat mindig tartsd gyermekek elől elzárva!
*A mosógép átlagos energiafogyasztása 30°C-os mosás és 45 perces mosási ciklus esetén a 60°C-os mosáshoz és 90 perces mosási ciklushoz képest.

Összetétel

>30% anionos felületaktív anyagok, 5-15% szappan, >5% Nemionos felületaktív anyagok, Foszfonátok, Enzimek, Optikai fehérítők, Parfüm, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Kumarin, Geraniol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Igen

Használat

Ruha típusa Univerzális
Ruha színe Színes ruhákhoz, Fehér ruhákhoz, Fekete ruhákhoz
Tulajdonságok Rendszeres használatra

Mosások száma

Mosások száma 100

Darabszám

Darabszám 100 db

Tulajdonságok

Gyártási ország szerint EU-ból
Kód:  PPR2007
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8001090250674

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20