Oldal frissítése

ARIEL Liquid Mountain Spring 84 db

4,9 39 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ARIEL Liquid Mountain Spring 84 db

Kivételesen remek tisztító hatás egyetlen kicsiny kapszulában. Az Ariel All in 1-ben mosókapszulák egyedi kialakításának köszönhetően az alkotóelemei külön vannak választva egészen addig, amíg nedvesség nem éri őket. Az innovatív technológiájú csomagolás teljesen feloldódik vízzel való érintkezéskor, így felszabadulnak az aktív összetevők, amelyek megtisztítják a ruhákat még a makacs foltoktól is. Az Ariel egyik legjobb mosókapszulája - tökéletes adagolással. Ruhái a tavasz megújulásának illatával gazdagodik mosás során. A hagyományos mosóporral ellentétben, a kapszulák nem hagynak mosószer-maradványokat a ruhákon.

A legfontosabb jellemzők

  • Eltávolítja a makacs foltokat és bársonyospuha érintésűvé teszi a ruhákat
  • Remek hatásfok még kemény víz esetén is
  • 30°C-on történő mosás esetén is kiváló hatású
  • Elég csak behelyezni a mosógép dobjába

Paraméterek és specifikációk:

Összetevők:
>30% Anionos felületaktív anyag, 5-15% nemionos felületaktív anyag, szappan, <5% foszfonátok, enzimek, optikai fehérítők, illatanyagok, alfa-izometilionon, benzilszalicilát, citronellol, kumarin, linalool.

Biztonsági utasítások:
Súlyos szemkárosodást okozhat! Bőrirritáló hatású. Ártalmas a vízi organizmusokra, hosszan tartó hatással. Gyermekektől távol tartandó. Szembe kerülése esetén: Óvatosan és alaposan öblítse ki, több percen keresztül. Ha használ kontaktlencsét, akkor először távolítsa el azokat, ha lehetséges, majd folytassa a szem öblítését. Bőrrel való érintkezés után: azonnal távolítsa el az összes érintett ruhaneműt, majd bő vízzel mossa ki. Lenyelés esetén: Öblítse ki a száját. Ne hánytassa magát. Azonnal hívja toxikológiai információs központot/orvost.

Tömeg:
1217 g

Paraméterek

Használat

Ruha típusa Univerzális
Ruha színe Színes ruhákhoz, Fehér ruhákhoz, Fekete ruhákhoz
Tulajdonságok Rendszeres használatra

Darabszám

Darabszám 84 db
Kód:  PPR314
Termékszám:  8001090719966

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10