Oldal frissítése

ARIEL Liquid Color 84 db

4,8 32 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ARIEL Liquid Color 84 db

Kivételes tisztító hatás egy kis kapszulában. Az Ariel All in 1 mosó gélkapszulák egyedi kialakításúak, amelyekről folyamatosan leválasztódnak a tisztító hatású összetevők, amíg vízben áznak. Az innovatív csomagolást teljesen feloldja a vízzel való érintkezés és felszabadítja az aktív összetevőket, hogy számos különböző foltot kezelhessenek. Ez az Ariel folyékony öblítőkapszula tökéletes mohatással bír a megfelelő adagolással. Az ön fehérneműje és ruhadarabjai friss tavaszi illatozásúak lesznek. Ezenkívül a kapszulák, ellentétben a mosóporral, nem hagynak foltot a még nedves ruhán.

Főbb jellemzők

  • Eltávolítja a foltokat és megkíméli a ruhák színét, eredeti ragyogását
  • Nagy eredmények még kemény körülmények között is
  • Kiváló hatások még 30 ° C-on történő mosás esetén is
  • Nem hagy foltot a még vízes textilen

Paraméterek és specifikációk:

Összetétel:
> 30% anionos felületaktív anyagok, 5-15% nemionos felületaktív anyagok, szappanok, <5% foszfonátok, enzimek, optikai fehérítők, parfümök, alfa-izometilionon, benzilszalicilát, citronellol, kumarin, linalool.

Biztonsági utasítások :
Súlyos szemkárosodást okoz. Bőrirritáló hatású. Ártalmas a vízben élő szervezetekre, hosszan tartó hatással. Tartsa távol gyermekektől. Szembe kerülés esetén: Óvatosan öblítsük vízzel több percig. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha azokat épp viseli. Folytassa az öblítést. Bőrrel való érintkezés után: Azonnal távolítsa el az összes szennyezett ruhát magáról. Bő vízzel mossuk le. Lenyelés: Öblítse ki a szájat. Ne hánytassa magát. Azonnal hívjon toxikológiai információs központot / orvost.

Súly :
1217 g

Paraméterek

Használat

Ruha típusa Univerzális
Ruha színe Színes ruhákhoz
Tulajdonságok Foltok eltávolítása mosás közben, Színintenzitás megtartása, Rendszeres használatra

Darabszám

Darabszám 84 db
Kód:  PPR313
Termékszám:  8001090719935

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15