Oldal frissítése

ARIEL Gel Color 4,5 l (90 mosás)

4,9 68 értékelés
7 890 Ft

ARIEL Gel Color 4,5 l (90 mosás)

ARIEL Color mosógél

Ariel Color folyékony mosószer

A folyékony mosószer már egyetlen mosás után nagyszerű eredményt biztosít még alacsonyabb hőmérsékleten illetve rövid programokon is. Az Ariel Color hatékony formulája COLD BOOST technológiával büszkélkedik, amelyet kifejezetten hideg vizes mosáshoz terveztek. A mosószer kíméletes a kényes ruhákhoz, és védi a színek élénkségét. Mindez nemcsak a költségvetést, hanem a természetet is kíméli. Az Ariel Color mosógél 80%-ban szerves összetevőket tartalmaz, és 100%-ban újrahasznosítható csomagolásban kerül forgalomba.

ARIEL Color mosógél

Gazdaságosabb mosás

Az Ariel Color mosógél hatékony formulával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a ruhákat hidegebb vízben illetve rövid ciklusban is gond nélkül moshasd. Mindez akár 75%-os energiamegtakarítást is eredményezhet. *

*Egy mosógép átlagos energiafogyasztása 30°C-on történő mosás és 45 perces mosási ciklus esetén a 60°C-on történő mosáshoz és 90 perces mosási ciklushoz képest.

Összetétel

5-15% anionos felületaktív anyagok, 5% nemionos felületaktív anyagok, Foszfonátok, Szappan, Enzimek, Benzisothiazolinone, Parfüm, Citronellol, Geraniol

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Használat

Ruha típusa Univerzális
Ruha színe Színes ruhákhoz
Ruha anyaga Nincs megadva
Tulajdonságok Foltok eltávolítása mosás közben, Rendszeres használatra

Űrtartalom

Űrtartalom 4 500 ml

Mosások száma

Mosások száma 90

Tulajdonságok

Gyártási ország szerint EU-ból
Kód:  PPR2271
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8006540869376

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05