Oldal frissítése

ARIEL Black - 3l, 60 mosás

5 4 értékelés
6 590 Ft

ARIEL Black - 3l, 60 mosás

ARIEL Black mosógél

Az Ariel Black visszaadja a fekete és a sötét színek élénkségét

A folyékony tisztítószer a fekete és sötét színek helyreállítására szolgál, de formulája nem tartalmaz fekete színezéket. Az Ariel Black már egyetlen mosás után nagyszerű eredményt biztosít, még alacsonyabb hőmérsékleten illetve rövid programokon is. Az Ariel Black hatékony formulája COLD BOOST technológiával büszkélkedik, amelyet kifejezetten hideg vizes mosáshoz terveztek. Mindez nemcsak a költségvetést, hanem a természetet is kíméli. Az Ariel Black mosógél 80%-ban organikus összetevőket tartalmaz, és 100%-ban újrahasznosítható csomagolásban kerül forgalomba.

ARIEL Black mosógél

Nagyszerű eredmények hideg vízben, még rövid ciklusok esetén is

Az Ariel Black mosógél hatékony formulával rendelkezik, amely rövid ciklus során illetve hideg vízben is gondoskodik a szennyeződésekről és foltokról. A fejlett formula visszaállítja a fekete és sötét színek élénkségét. Sőt, az Ariel Black képes megszabadítani az anyagot a makacs szagoktól is.

ARIEL Black mosógél

Újrahasznosítható csomagolás

ARIEL Black mosógél

Biológiailag lebomló összetevőket tartalmaz*

ARIEL Black mosógél

Nem kerül termelési hulladék a hulladéklerakókba

*A szerves összetevők 80%-a biológiailag lebomló

Összetétel

5-15% anionos felületaktív anyagok, <5% Neiontové Povrchově Aktivní Látky, Fosfonáty, Mýdlo, Enzymy, Benzisothiazolinone, Parfémy, Citronellol, Geraniol

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Használat

Ruha típusa Univerzális
Ruha színe Fekete ruhákhoz
Ruha anyaga Nincs megadva
Tulajdonságok Rendszeres használatra

Űrtartalom

Űrtartalom 3 000 ml

Mosások száma

Mosások száma 60
Kód:  PPR2650
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8700216096096

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20