Oldal frissítése

AlzaEco mosószappan 3 kg (150 mosás)

4,4 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AlzaEco mosószappan 3 kg (150 mosás)

Kézi és gépi mosáshoz, valamint mindenféle színes és fehér ruhához.

AlzaEco mosószappan

Cseh termék

AlzaEco mosószappan

állatokon nem tesztelték

AlzaEco mosószappan

pénztárca-barát

AlzaEco mosószappan

természetbarát

AlzaEco mosószappan

újrahasznosítjuk és szelektáljuk

AlzaEco mosószappan

kíméletes a ruhához

 

Mert a természet számít

Az AlzaEco mosószappan tisztán természetes termék, amely évszázadok óta bizonyított. Nem terheli a szennyvizet. Alkalmas szeptikus tartályokhoz és háztartási tisztítószerekkel együtt. A termék nem tartalmaz klórt, formaldehidet, szintetikus színezéket vagy optikai fehérítőt.

95%

természetes hozzávalók

Sokoldalú, gyengéd és hatékony

Az AlzaEco mosószappan-csíkok mindenféle fehér és színes ruhanemű mosására szolgálnak. Alkalmasak minden típusú mosógéphez, valamint kézi mosáshoz. Ideálisak a finom bőrű babák és az érzékeny bőrű emberek ruháinak mosásához. Nagyon jól oldódnak vízben, kiváló mosóhatással rendelkeznek és kíméletesek a szövetekkel szemben.

150

mosás

 
AlzaEco mosószappan

Zöld pont

Az ilyen védjeggyel ellátott csomagolásra díjat fizettek be a csomagoláshasznosító szervezetnek, hogy a termék csomagolásának visszagyűjtéséről, hasznosításáról és ártalmatlanításáról megfelelően gondoskodjon.

AlzaEco mosószappan

Környezet

Az AlzaEco termékeket a természettel összhangban alakították ki. Használatukkal a környezetre szavazol. Hát nem csodás?

AlzaEco mosószappan

Karton

Az AlzaEco mosószappan-csíkok csomagolása kartonból készül, amelyet könnyedén gyűjthetsz szelektíven: egyszerűen dobd a papírhulladék- gyűjtő szemetesbe.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


 
AlzaEco mosószappan

A több hónapos tesztelés és kutatás eredményeként most úgy érezzük, hogy megtaláltuk a legjobbat saját magunk, és ügyfeleink számára. Ismerd meg az AlzaEco márkát, a minőségi termékeket, amelyek fontosnak tartják gyermekeink és saját magunk jövőjét.

                

A környezetbarát csomagolást úgy tervezték, hogy biztonságosan szállítható legyen, így nincs szükség további csomagoló-, és töltőanyagra.

AlzaEco mosószappan

Hisszük, hogy együtt előmozdíthatjuk a fenntartható fejlődést, és ami a legfontosabb: lehetővé tehetjük a következő generációk számára, hogy a természettel egyensúlyban és harmóniában éljenek.

             

Az Alza hosszú távú célja, hogy kéz a kézben járjon a környezettel, olyan projektet eredményezett, amelynek eredményeire jogosan vagyunk büszkék, és szeretnénk ezeket bemutatni ügyfeleink számára. A projekt alapgondolata a fenntarthatóság és a környezettudatosság előtérbe helyezése volt. Célunk kiváló minőségű, környezetkímélő termékek megalkotása, a lehető legkörnyezetkímélőbb módon, természetes alapanyagok felhasználásával.Ötleteink kivitelezését a modern, környezetbarát Bag-in-Box csomagolással tesszük még tökéletesebbé, ami egyszerűen újrahasznosítható, minimális terhelést jelent a környezet számára. Összhangban van tehát azzal az elképzelésünkkel, hogy a környezetbarát termék csomagolása is legyen környezetbarát. 

 

Összetétel

30% vagy több szappan, kevesebb mint 5% EDTA, foszfonátok

VIGYÁZAT: Száraz helyen, 5-25 °C-on tárolandó. Gyermekektől elzárva tárolandó. Használata után alaposan moss kezet! Kerüld a szemmel való érintkezést. Élelmiszertől távol tartandó.


Paraméterek

Tömeg

Tömeg 3 000 g (3 kg)

XXL csomagolás

XXL balení Igen

Használat

Ruha típusa Univerzális, Finom ruhaneműhöz, Gyerekruhákhoz
Ruha színe Színes ruhákhoz, Fehér ruhákhoz, Fekete ruhákhoz
Tulajdonságok Környezetbarát, Megőrzi a textil lágyságát, Rendszeres használatra, Érzékeny bőrűeknek

Mosások száma

Mosások száma 150

Tulajdonságok

Gyártási ország szerint Csehországból

Mosószer típusa

Mosószer típusa Mosószappan

Darabszám

Darabszám 1 db
Kód:  PPR934
Termékszám:  8594018046294

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20