Oldal frissítése

AlzaEco Mosógél fekete ruhához 5 l (100 mosás)

4,7 151 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AlzaEco Mosógél fekete ruhához 5 l (100 mosás)

Minden fekete ruhanemű mosására, kivéve a gyapjút és a természetes selymet.

Cseh termék

cseh termék

Állatokon nem tesztelték

állatokon nem tesztelték

Kíméli a pénztárcádat

kíméli a pénztárcádat

Természetbarát

természetbarát

Újrahasznosítjuk és szelektáljuk

újrahasznosítjuk és szelektáljuk

Bőrgyógyászok által tesztelt

bőrgyógyászok által tesztelt

Mert a természet számít

Az AlzaEco mosógél fekete ruhákhoz összetevői 96 %-ban természetes eredetűek. Minden aktív összetevője növényi alapú, így biológiailag könnyen lebomlik. Ezért az AlzaEco mosógél fekete ruhákhoz szennyvízderítők és házi szennyvíztisztítók esetében is használható.

96 %

természetes összetevő

A legmakacsabb foltokat is eltávolítja

Az AlzaEco mosógél fekete ruhákhoz mélyen behatol a szövetek szálaiba, és a legmakacsabb foltokkal is elbánik. Az AlzaEco fekete ruhákhoz aktív összetevői megakadályozzák a ruhanemű nem kívánt elszíneződését, más összetevői pedig élénkké varázsolja a színeket. A mosógél gyengéd a ruhanemű szálaihoz.

100

mosás

Funkcionális és hatékony

Javasoljuk, hogy a ruhákat a környezet kímélése érdekében 30 °C-on mosd. Az AlzaEco mosógél már ilyen alacsony hőmérsékleten is rendkívül hatékony (megfelelő adagolás mellett). Az AlzaEco  fekete ruhákhoz gépi- és kézi mosásra egyaránt alkalmas.

30-60°C

Fenntartható csomagolás

A fenntartható Bag-in-Box modern csomagolással egy lépéssel közelebb kerülhetsz a környezet kíméléséhez. 100 %-ban újrahasznosítható, és kisebb szénlábnyomot hagy - azaz a környezetet a lehető legkisebb mértékben terheli. A Bag-in-Box csomagolással egy lépéssel közelebb kerülsz a zöldebb jövőhöz.

BAG-in-box

öko csomagolás

Zöld pont

Zöld pont

Az ilyen védjeggyel ellátott csomagolásra díjat fizettek be a csomagoláshasznosító szervezetnek, hogy a termék csomagolásának visszagyűjtéséről, hasznosításáról és ártalmatlanításáról megfelelően gondoskodjon.

Környezet

Környezet

Az AlzaEco termékeket a természettel összhangban hozták létre. Használatukkal a környezetre szavazol. Hát nem csodás?

Alacsony sűrűségű polietilén

Alacsony sűrűségű polietilén

A csomagolóanyag alacsony sűrűségű polietilént tartalmaz, amelyet a műanyaggyűjtő szemetesbe dobhatsz. Így egyszerűen újrahasznosítható.

Karton

Karton

Az AlzaEco mosógél gyerekruhákhoz csomagolásának karton részét egyszerűen szelektálhatod, a papírhulladék- gyűjtő szemetesbe dobhatod

AlzaEco

A több hónapos tesztelés és kutatás eredményeként most úgy érezzük, hogy megtaláltuk a legjobbat saját magunk és az ügyfeleink számára. Ismerd meg az AlzaEco márkát, a minőségi termékeket, amelyek szemmel tartják gyermekeink és saját magunk jövőjét.

A környezetbarát csomagolást úgy tervezték, hogy biztonságosan szállítható legyen, így nincs szükség további csomagoló- és töltőanyagra.

Az AlzaEco csapat

Hisszük, hogy együtt tehetünk a fenntartható fejlődésért, és ami a legfontosabb: lehetővé tehetjük a következő generációk számára, hogy a természettel egyensúlyban és összhangban éljenek.

Az Alza hosszú távú célja, hogy a természeti környezettel kéz a kézben járjon. Ezért hoztuk létre a projektet, melynek eredményeit szeretnénk büszkén bemutatni ügyfeleinknek. A projekt alapgondolata a fenntarthatóság és a környezettudatosság előtérbe helyezése volt. Célunk kiváló minőségű, környezetkímélő termékek megalkotása, a lehető legkörnyezetkímélőbb módon, természetes alapanyagok felhasználásával. Ötleteink kivitelezését a modern, környezetbarát Bag-in-Box csomagolással tesszük még tökéletesebbé, amely egyszerűen újrahasznosítható, minimális terhelést jelent a környezet számára. Összhangban van tehát azzal az elképzelésünkkel, hogy a környezetbarát termék csomagolása is környezetbarát legyen.

Összetétel

Tartalom: <5 % szappan, nem ionos felületaktív anyagok, enzimek, PVP, tartósítószer, illatanyag; >5 % - <15% anionos felületaktív anyagok.
A termékben található enzimek előállítása GMO-mentes. Nem tartalmaz foszfátokat, klórt, EDTA- t, formaldehidet, szintetikus színezőanyagot, optikai fehérítőt
Milyen természetes anyagokat tartalmaznak az AlzaEco termékek?
A természetes anyagok - zeolitok, enzimek, sók, szilikátok stb. - a természetben találhatók meg, ezt követően finomítják őket (tisztítják, őrlik, stb.) A természetes eredetű alapanyagok alapja megtalálható a természetben, ilyen például a kókuszolaj, a szódabikarbóna - nátrium-hidrogén-karbonát. Ezeket a kívánt tulajdonságok elérése érdekében. Az egyéb - természetes minősítéssel nem rendelkező - anyagok szintetikus eredetűek, illatosításra, tartósításra vagy oldószerként használjuk őket a termék tulajdonságainak javítása érdekében. A készítményben olyan mennyiségben vannak jelen ami ártalmatlan az egészségre és természetre nézve.
Az AlzaEco termékek összetevői megfelelnek az európai Ecolabel védjegy követelményeinek. 
Az Alza Eco nátrium-kokoszulfátot használ, amely egy biológiailag - aerob és anaerob módon egyaránt - nagyszerűen lebomló felületaktív anyag.
Az AlzaEco termékek poliglükozidokat, más néven cukor-észtereket tartalmaznak, amelyek glükózból készülnek, és az etoxilezett alkohollal ellentétben nem mérgezik a vízi élővilágot.
Minősítés: ISO 9001:2015 és 14001:2015
ISO 9001:2015 -
A szabvány azokat a minőségirányítási rendszerekre vonatkozó követelményeket határozza meg, amelyek bizonyítják, hogy a szervezet képes olyan termékeket előállítani, melyek megfelelnek a vevők elvárásainak és egyben a szabályozás követelményeinek.
ISO 14001:2015 - A környezetgazdálkodásra vonatkozik, a gyártók, beszállítók és szolgáltatók számára szól az üzleti élet minden területén.

VIGYÁZAT: Szembe kerülve súlyosan irritáló hatású. Gyermekektől elzárva tárolandó. Használata után alaposan moss kezet! Használj védőkesztyűt!

AlzaEco
AlzaEco

Az AlzaEco termékeket környezetbarát Bag-in-Boxokba csomagolják, amelyek akár 78,1 %-kal kevesebb műanyagot tartalmaznak, és ennek köszönhetően a logisztikán akár 54 %-ot is meg lehet takarítani.

AlzaEco

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Igen

Használat

Ruha típusa Univerzális, Sportruházathoz, Finom ruhaneműhöz
Ruha színe Fekete ruhákhoz
Ruha anyaga Nincs megadva
Tulajdonságok Környezetbarát, Színintenzitás megtartása, Rendszeres használatra, Érzékeny bőrűeknek

Mosások száma

Mosások száma 100

Tulajdonságok

Gyártási ország szerint Csehországból

Űrtartalom

Űrtartalom 5 000 ml

Mosószer típusa

Mosószer típusa Mosógél
Kód:  PPR850
Termékszám:  8594018045730

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20