Oldal frissítése

AlzaEco mosogatógépsó 4 kg

4,9 156 értékelés
Szuper ár
2 090 Ft

AlzaEco mosogatógépsó 4 kg

Eltávolítja a zsírt, a foltokat és tökéletesen megtisztítja az edényeket.

AlzaEco

Cseh termék

AlzaEco

állatokon nem tesztelték

AlzaEco
                

 pénztárca-barát

AlzaEco

természetbarát

AlzaEco

újrahasznosítjuk és szelektáljuk  

AlzaEco

biológiailag lebontható

 

Mert a természet számít

                    

Az AlzaEco öko mosogatógépsó100% -ban természetes összetevőket tartalmaz. Ideális az edényekben és a mosogatógépben található vízkőlerakódások megelőzésére. A só vízben oldható, és minden típusú mosogatógépben használható.

100%

természetes összetevők

használd együtt a legjobb eredmény elérése érdekében

                    

A legjobb eredmény és a tökéletesen tiszta edények érdekében javasoljuk az AlzaEco öko mosogatógépsó az "AlzaEco mosogatógép tabletta" és az "AlzaEco mosogatógép-öblítő" együttes használatát.

a legjobb

eredmény

 
AlzaEco

Zöld pont

                    

A PRO EUROPE hálózat tagjai által használt jelzés. Az ilyen jelzéssel ellátott termék csomagolása tekintetében a gyártó/forgalmazó a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően teljesíti hulladék-hasznosítási kötelezettségét, illetve a csomagolásra vonatkozó uniós jogszabályi kötelezettségeket. A védjegy tanúsítja továbbá, hogy a csomagolás az uniós környezetvédelmi szabványoknak megfelel. További részletek: https://www.pro-e.org/the-green-dot-trademark

AlzaEco

karton

                    

Az AlzaEco öko mosogatógépsó csomagolása kartonból készül, amelyet könnyedén gyűjthetsz szelektíven: egyszerűen dobd a papírhulladék- gyűjtő szemetesbe.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


 
            
                        AlzaEco                     
                

A több hónapos tesztelés és kutatás eredményeként most úgy érezzük, hogy megtaláltuk a legjobbat saját magunk, és ügyfeleink számára. Ismerd meg az AlzaEco márkát, a minőségi termékeket, amelyek fontosnak tartják gyermekeink és saját magunk jövőjét.

                

A környezetbarát csomagolást úgy tervezték, hogy biztonságosan szállítható legyen, így nincs szükség további csomagoló-, és töltőanyagra.

                
                        AlzaEco                    
                

Hisszük, hogy együtt előmozdíthatjuk a fenntartható fejlődést, és ami a legfontosabb: lehetővé tehetjük a következő generációk számára, hogy a természettel egyensúlyban és harmóniában éljenek.

             

Az Alza hosszú távú célja, hogy kéz a kézben járjon a környezettel, olyan projektet eredményezett, amelynek eredményeire jogosan vagyunk büszkék, és szeretnénk ezeket bemutatni ügyfeleink számára. A projekt alapgondolata a fenntarthatóság és a környezettudatosság előtérbe helyezése volt. Célunk kiváló minőségű, környezetkímélő termékek megalkotása, a lehető legkörnyezetkímélőbb módon, természetes alapanyagok felhasználásával.Ötleteink kivitelezését a modern, környezetbarát Bag-in-Box csomagolással tesszük még tökéletesebbé, ami egyszerűen újrahasznosítható, minimális terhelést jelent a környezet számára. Összhangban van tehát azzal az elképzelésünkkel, hogy a környezetbarát termék csomagolása is legyen környezetbarát. 

            
 


VIGYÁZAT: Száraz helyen, 5-25 °C-on tárolandó. Tartsd távol gyermekektől. A só nem alkalmas fogyasztásra és ételkészítésre. A használt és megfelelően kiürített csomagolást szelektív hulladékként lehet elhelyezni.


Összetétel

100%-os tiszta nátrium-klorid, jód, fluor és csomósodásgátló anyagok nélkül.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Igen

Tömeg

Tömeg 4 kg

Termék típusa

Termék típusa
Kód:  MYC289
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594018046065

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10