Oldal frissítése

AlzaEco mosogatógép por 12 × 100 g

4,6 42 értékelés
Szuper ár
4 290 Ft

AlzaEco mosogatógép por 12 × 100 g

Megbízhatóan eltávolítja a vízkövet, a szagokat és a lerakódásokat.

AlzaEco

Cseh termék

AlzaEco

állatokon nem tesztelték

AlzaEco

pénztárca-barát

AlzaEco

természetbarát

AlzaEco

újrahasznosítjuk és szelektáljuk

AlzaEco

biológiailag lebontható


Az AlzaEco mosogatógép por valóban pénztárcabarát megoldás

Az AlzaEco mosogatógép por biztonságosan távolítja el a vízkövet, a szagokat és a lerakódásokat. A tisztító mosogatógép por a mosogatógépek működését is javítja, így pénzt takarítasz meg.

PÉNZ

megtakarítás

használd együtt  a legjobb eredmény elérése érdekében

Az AlzaEco mosogatógép por nagyon hatékonyan működik, ugyanakkor kíméletesen is. Ezenkívül egyszerűen biológiailag lebontható, így nem szennyezi a környezetet.

biológiailag

leboMLÓ


AlzaEco

Zöld pont

Az ilyen védjeggyel ellátott csomagolásra díjat fizettek be a csomagoláshasznosító szervezetnek, hogy a termék csomagolásának visszagyűjtéséről, hasznosításáról és ártalmatlanításáról megfelelően gondoskodjon.

AlzaEco

Környezet

Az AlzaEco termékeket természettudatosan tervezték, ezért ezeket választva egyértelműen támogatod a természet védelmét.Hát nem csodás?

AlzaEco

alacsony sűrűségű polietilén

Az AlzaEco öko mosogatógép por tisztítószerének csomagolása alacsony sűrűségű polietilénből készült, amelyet a sárga műanyag gyűjtőtartályba dobhatsz. Így könnyen újrahasznosítható.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!



AlzaEco

A több hónapos tesztelés és kutatás eredményeként most úgy érezzük, hogy megtaláltuk a legjobbat saját magunk, és ügyfeleink számára. Ismerd meg az AlzaEco márkát, a minőségi termékeket, amelyek fontosnak tartják gyermekeink és saját magunk jövőjét.

A környezetbarát csomagolást úgy tervezték, hogy biztonságosan szállítható legyen, így nincs szükség további csomagoló-, és töltőanyagra.

AlzaEco

Hisszük, hogy együtt előmozdíthatjuk a fenntartható fejlődést, és ami a legfontosabb: lehetővé tehetjük a következő generációk számára, hogy a természettel egyensúlyban és harmóniában éljenek.

Az Alza hosszú távú célja, hogy kéz a kézben járjon a környezettel, olyan projektet eredményezett, amelynek eredményeire jogosan vagyunk büszkék, és szeretnénk ezeket bemutatni ügyfeleink számára. A projekt alapgondolata a fenntarthatóság és a környezettudatosság előtérbe helyezése volt. Célunk kiváló minőségű, környezetkímélő termékek megalkotása, a lehető legkörnyezetkímélőbb módon, természetes alapanyagokfelhasználásával.Ötleteink kivitelezését a modern, környezetbarát Bag-in-Box csomagolással tesszük még tökéletesebbé, ami egyszerűen újrahasznosítható, minimális terhelést jelenta környezet számára. Összhangban van tehát azzal az elképzelésünkkel, hogy a környezetbarát termék csomagolása is legyen környezetbarát.



FIGYELMEZTETÉS: A szembe kerülve súlyos irritációt okozhat. Száraz helyen, 5-25 °C-on tárolandó. Védőkesztyű használata szükséges. Tartsd távol gyermekektől. Használat után alaposan moss kezet.


Összetétel

>5% - <15% citromsav, nem ionos felületaktív anyag

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Igen

Tömeg

Tömeg 1,2 kg

Darabszám

Darabszám 12 db

Termék típusa

Termék típusa Tisztító
Kód:  MYC321
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594018046393

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10