Oldal frissítése

AlzaEco Blue Wash - 3 l (100 mosás)

4,7 214 értékelés
Szuper ár
2 490 Ft

AlzaEco Blue Wash - 3 l (100 mosás)

AlzaEco

Lágyítja a ruhaneműtés megkönnyíti a vasalást

                

Az AlzaEco Blue Wash öko öblítő a friss virágos, fás és citrusos illatok elragadó kombinációjával olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek elérik a szövet középpontját és kellemesen puhává teszik azt. Megakadályozza az elektrosztatikus töltés kialakulását is. Az eredmény selymesen puha és illatos ruha lesz, amely sokkal jobban vasalható, mint valaha. Ezenkívül az AlzaEco Blue Wash öblítő tökéletesen együttműködik az AlzaEco mosóporokkal és gélekkel. Értékelni fogod a rendkívül praktikus csomagolást is - az öblítő modern, környezetbarát és 100%-ban újrahasznosítható csomagolásban kerül forgalomba.

AlzaEco Blue Wash 3 l (100 mosás)
AlzaEco Blue Wash 3 l (100 mosás)

Cseh termék

A csehországi gyártás fenntarthatóságot, támogatást és minőséget jelent.

AlzaEco Blue Wash 3 l (100 mosás)

Környezetbarát és pénztárcakímélő

A természetes és minőségi összetétel kedvező árral párosul.

AlzaEco Blue Wash 3 l (100 mosás)

Nem állatokon tesztelt

A természet és minden alkotóelemének tisztelete magától értetődő.

AlzaEco Blue Wash 3 l (100 mosás)

Bőrgyógyászatilag tesztelt

Az AlzaEco termékek a minőség,a bolygó és a bőr iránti tisztelet megtestesítői.

Mi a helyes adagolása az AlzaEco Blue Wash öblítőnek?

AlzaEco Blue Wash 3 l (100 mosás)
AlzaEco Blue Wash 3 l (100 mosás)

Praktikus öko csomagolás csappal

Az AlzaEco Blue Wash öblítő környezetbarát csomagolásban kapható, a praktikus csap segítségével pedig könnyen adagolható. Nem kell a dobozzal semmit sem tenned, csak helyezz egy mérőpoharat a csap alá, és öntsd bele a kívánt mennyiségű öblítőt. A doboz kapacitása 3 liter, és ez a mennyiség akár 100 mosási ciklusig is kényelmesen kitart. A csomagolást biztonságos szállításra tervezték, így nincs szükség további csomagoló- vagy töltőanyag pazarlására.

AlzaEco Blue Wash 3 l (100 mosás)

Mert a természet számít

Minden mosóaktív összetevő növényi eredetű, ezért biológiailag könnyen lebomló. Ez teszi az AlzaEco Blue Wash öblítőt alkalmassá a szennyvíztisztító telepeken és a háztartási szeptikus tartályokban történő használatra (az ajánlott adagolás betartása esetén). Minden felhasznált anyag megfelel az európai Ecolabel feltételeinek.

AlzaEco Blue Wash 3 l (100 mosás)

A természettel harmóniában

A fenntartható Bag-in-Box csomagolás egy modern megoldás a környezet védelmére. Ez a fajta csomagolás 100%-ban újrahasznosítható, és kisebb ökológiai lábnyomot is hagy - minimálisra csökkentve a környezeti hatást. Az AlzaEco Blue Wash öblítő csomagolása kartonpapírból áll, amelyet könnyen szelektálhatsz, ha a papírnak szánt kék konténerbe dobod. Alacsony sűrűségű polietilént is tartalmaz, de ez a műanyagoknak szánt sárga konténerbe dobva később ártalmatlanítható, így minden könnyen újrahasznosítható lesz.

AlzaEco Blue Wash 3 l (100 mosás)

AlzaEco - a legjobbat szeretné családodnak

Próbáld ki más környezetbarát öblítőinket is, amelyek számos csodálatos illatban kaphatók. Velük együtt öko mosóporokat vagy zseléket is vásárolhatsz, amelyekkel tökéletesen kiegészítik egymást, és egyedülálló ápolást biztosítanak ruháidnak. Emellett kínálatunkban megtalálhatók a természetes eredetű, rendkívül hatékony tisztítószerek, mosogatószerek, folyékony szappanok és sok más nagyszerű háztartási segédeszköz is.

AlzaEco Blue Wash 3 l (100 mosás)

Az AlzaEco Blue Wash 3 l öko öblítő részletes specifikációja

Űrtartalom: 3 liter = 100 adag

Illat:virágos, fás, citrusos

Koncentrált öblítő

Optimálisan lágyítja a ruhaneműket és kellemesen friss illatot kölcsönöz nekik

Megkönnyíti a vasalást és védi a textíliák puhaságát

Megakadályozza az elektrosztatikus töltés kialakulását

Minden mosóaktív összetevő növényi eredetű és biológiailag lebomló

Alkalmas szennyvíztisztító telepek és háztartási szeptikus tartályok számára is, ha az ajánlott adagolást betartják

Szárítógéphez is biztonságos, ha az ajánlott adagolást betartják

Környezetbarát Bag-in-Box csomagolásban, amely akár 78,1% műanyagot is megtakarít, és így akár 54%-os logisztikai megtakarítást is eredményez

Az Avivage nem tartalmaz klórt, EDTA-t, formaldehidet, szintetikus színezéket

FIGYELEM: Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől távol tartandó. Alapos kézmosás ajánlott kezelés után

Ismerd meg az AlzaEco-t, a minőségi termékek márkáját, amely a jövőt tartja szem előtt

Az Alza hosszútávú, a környezetvédelemre irányuló erőfeszítései olyan projektet eredményeztek, amelyre méltán vagyunk büszkék, és örömmel mutatjuk be ügyfeleinknek. Az egész program fő gondolata a fenntarthatóság volt, hangsúlyt fektetve az ökológiára. Célunk az volt, hogy egy olyan minőségi, ökológiai terméket hozzunk létre, amely magas arányban tartalmaz természetes anyagokat, és a lehető legtermészetesebb. Eredeti ötletünk tökéletesítése érdekében úgy döntöttünk, hogy ezeket a termékeket modern, környezetbarát csomagolásban, Bag-in-Box-ban kínáljuk. A könnyű újrahasznosíthatóság és a minimális környezeti hatás szempontjából megfelelnek az elképzeléseinknek, miszerint a tényleges ökológiai terméket és annak csomagolását egyaránt összhangba kell hozni.

AlzaEco Blue Wash 3 l (100 mosás)

ISO 9001:2015 és 14001:2015 tanúsítás

Az ISO 9001:2015 szabványmeghatározza a minőségirányítási rendszerekre vonatkozó követelményeket, amelyeket akkor kell alkalmazni, amikor egy szervezetnek bizonyítania kell, hogy képes olyan termékeket biztosítani, amelyek megfelelnek a vevői és a vonatkozó szabályozási követelményeknek.
Az ISO 14001:2015környezetgazdálkodással foglalkozik, és a gyártók, beszállítók és szolgáltatók számára készült valamennyi üzleti ágazatban.

Az AlzaEco termékek természetes tartalma, és milyen természetes anyagok találhatók bennük

A természetes anyagok a természetben találhatók, majd fizikailag kezelik őket (tisztítják, őrlik stb.). Ezek a zeolitok, enzimek, só, szilikátok stb. A természetes eredetű anyagok természetes anyagokon alapuló nyersanyagok (kókuszolaj, szódabikarbóna - nátrium-hidrogénkarbonát), amelyeket kémiailag módosítanak a kívánt tulajdonságok elérése érdekében. A többi, természetesnek nem minősülő anyag szintetikus eredetű, és illatosításra, tartósításra vagy a termék tulajdonságainak javítására oldószerként használják, és olyan mennyiségben vannak jelen a termékben, hogy nem károsítják az egészséget és a természetet.
Az Alza Eco nátrium-kokoszulfátot használ (kiváló biológiailag lebomló felületaktív anyag aerob és anaerob módon egyaránt).
Az AlzaEco termékek poliglükozidokat, más néven cukorésztereket használnak, amelyek glükózból készülnek, és az etoxilált alkoholokkal ellentétben nem mérgezőek a vízi élővilágra.

Összetétel

≥5% - <15%: Kationos felületaktív anyagok, <5%: parfüm, tartósítószer (MIT/CMIT), Hexyl Cinnamal, alfa-izometil-ionon, limonén

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Használat

Ruha típusa Univerzális
Ruha színe Színes ruhákhoz, Fehér ruhákhoz, Fekete ruhákhoz
Ruha anyaga Nincs megadva
Tulajdonságok Megkönnyíti a vasalást, Lágyítja a ruhákat

Űrtartalom

Űrtartalom 3 000 ml

Mosások száma

Mosások száma 100

Tulajdonságok

Tulajdonságok Természetbarát
Illat típusa Friss
Gyártási ország szerint Csehországból

Mosószer típusa

Mosószer típusa Öblítő

Darabszám

Darabszám 1 db
≥5% - <15%: Kationos felületaktív anyagok, <5%: parfüm, tartósítószer (MIT/CMIT), Hexyl Cinnamal, alfa-izometil-ionon, limonén'>
Kód:  PPR2745
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594018047741

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10