Oldal frissítése

AlzaEco Biológiailag lebomló nedves törlőkendő (4× 56 db)

4,8 119 értékelés
Szuper ár
2 190 Ft

AlzaEco Biológiailag lebomló nedves törlőkendő (4× 56 db)

Az AlzaEco márka a lehető legkörnyezetbarátabb, minőségi ökológiai termékek előállítására összpontosít. Az egyik ilyen termék az AlzaEco biológiailag lebomló nedves törlőkendője a Wetlaid nevű speciális anyagból készült, amely nemcsak a környezetet és a pénztárcát kíméli, hanem nagyon kellemes tapintású is. Kíméletesen tisztítanak, nem tesztelik állatokon, és használat után lehúzhatja őket a WC-n (egyszerre legfeljebb 3 darabot). Természetesen van újrahasznosítható csomagolásuk is, amelyet a sárga műanyag edényben kidobhat, ha a tartalma elfogyott.

AlzaEco Biológiailag lebomló nedves törlőkendő, 4×56 db

  • Biológiailag lebomló nedves törlőkendők speciális Wetlaid anyagból készültek
  • Az AlzaEco nem terheli sem a környezetet, sem a pénztárcáját
  • A nedves törlőkendők nagyon kellemes tapintásúak.
  • Az AlzaEco-t nem tesztelték állatokon.
  • A biológiailag lebomló nedves törlőkendők gyengéden tisztítanak
  • Használat után lehúzhatja őket a WC-n.
  • Természetesen az újrahasznosítható csomagolásuk

Mert a természet számít

Hónapokig tartó tesztelés és keresgélés után úgy érezzük, hogy megtaláltuk a legjobbat számunkra és ügyfeleink számára. Ismerje meg az AlzaEco-t, a minőségi termékek márkáját, amely a jövőnket és gyermekeink jövőjét tartja szem előtt. Hisszük, hogy veled együtt előmozdíthatjuk a fenntartható fejlődést, és mindenekelőtt lehetővé tehetjük a jövő generációinak, hogy harmóniában és egyensúlyban élhessenek a természettel. Az Alza hosszú távú, a környezetvédelemre irányuló erőfeszítései olyan projektet eredményeztek, amelyre méltán büszkék vagyunk, és örömmel mutatjuk be ügyfeleinknek.

Modern termék környezetbarát csomagolásban

Az egész program fő gondolata a fenntarthatóság volt, hangsúlyt fektetve az ökológiára. Célunk az volt, hogy egy olyan minőségi ökológiai terméket hozzunk létre, amely nagy arányban tartalmaz természetes anyagokat, és amely maximálisan természetbarát lesz. Eredeti ötletünk tökéletesítése érdekében úgy döntöttünk, hogy ezeket a termékeket modern, környezetbarát csomagolásban, Bag-in-Box-ban kínáljuk. A könnyű újrahasznosíthatóság és a minimális környezeti hatás szempontjából megfelelnek az elképzeléseinknek, miszerint a tényleges ökológiai terméket és annak csomagolását egyaránt összhangba kell hozni.

Összetétel

Víz, fenoxyethanol, szorbitán-karpilát, illatanyag, poliszorbát-20, glicerin, kaprilsav, kaprikus triglicerid, etil-hexil-palmitát, glicerin, szarvasgomb, paraffinum liquidum, ceteareth-20, dinátrium só EDTA, cetearil-alkohol, ceteareth-12, polyaetylitateium, Cetiláternit-12 citromsav

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Igen

Rendeltetés

Rendeltetés Általános

Típus

Tisztítószer típus Törlőkendő

Klórtartalom

Klórtartalom Klórmentes

Használat

Rendeltetés Általános

Funkciók

Funkciók Tisztításhoz

Tulajdonságok

Tulajdonságok Környezetbarát
Klórtartalom Klórmentes

Darabszám

Darabszám 224 db

Termék típusa

Termék típusa Tisztítókendők

Rendeltetés

Specifikációk Általános

Rendeltetés

Rendeltetés Általános
Kód:  CIS2142
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594018047420

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20