Oldal frissítése

November 1-én, vasárnap budapesti bemutatótermünk zárva tart, az interneten azonban ezen a napon is kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaEco All in 1 12in1 (140 db)

Különleges ajánlat
6 790 Ft
5 350 Ft áfa nélkül

AlzaEco All in 1 12in1 (140 db)

Finom mosogatógép tabletta AlzaEco All in 1.

Český výrobek

Cseh termék

Netestováno na zvířatech

állatokon nem tesztelték

Šetrný k peněžence

barátságos a pénztárca mellett

Šetrný k přírodě

természetbarát

Recyklujeme a separujeme

újrahasznosítjuk és szétválasztjuk

Dermatologicky testováno

dermatológiailag tesztelt

 

Mert a természet számít

Az AlzaEco összes tabletta 94% -ban természetes. Az összes aktív mosószer növényi eredetű és könnyen lebontható. Ez a mosótablettát alkalmassá teszi háztartási vízkezelő telepekhez vagy szeptikus tartályokhoz.

94%

természetes hozzávalók

Nagyon hatékony tabletta

Az AlzaEco mosogatógép tabletta rendkívül hatékony és képes eltávolítani a szárított szennyeződéseket, feloldja a zsírt és kiváló eredményt biztosít alacsony hőmérsékleten is.

hatékonyan

mosás

 

A tökéletes tisztaság és a ragyogás érdekében

Az AlzaEco tabletta 12in1 méretű, tehát sok olyan funkcióval rendelkezik, amelyek biztosítják a tökéletes eredményt. A tabletták sóval rendelkeznek, lengyelként viselkednek, védik az üveget, eltávolítják a foltokat a teából stb. A tabletták előnye, hogy semlegesítik a szagot és gyorsan száradnak.

12v1

hatékony tabletta

tartós csomagolás

A csomagban 140 AlzaEco összes tabletta található. Ezek a hatékony tabletták kiváló eredményt nyújtanak 140 mosási ciklus során.

140

tabletta

 
Zöld pont

Zöld pont

Ez egy védjegy, amely szerint az ezt a logót viselő csomagolótermék pénzügyi visszatérítést kapott a hulladékgyűjtő és hasznosító szervezet számára.

Környezet

Környezet

Az AlzaEco termékeket a természettel összhangban alakították ki, és Ön egyértelműen támogatja a környezetet azok használatával. Nos, nem jó?

Kis sűrűségű polietilén

Kis sűrűségű polietilén

Ide tartozik az alacsony sűrűségű polietilén is, amelyet egy sárga műanyag tartályba dobhat. Mindez könnyen újrahasznosítható.

Karton

Karton

Az AlzaEco Gold szövetlágyító csomagolása karton, melyet könnyedén rendezhet, ha kék papír tartályba dugja.

 
AlzaEco

Hosszú hónapos tesztelés és keresés után végül úgy érezzük, hogy megtaláltuk a legjobbat nekünk és ügyfeleinknek. Ismerkedjen meg az AlzaEco-val, a minőségi termékek márkájával, amelyek gyermekeink és jövőnk jövőjéről gondolkodnak.

Ezenkívül a környezetbarát csomagolást a biztonságos szállításra tervezték, így nem pazarolnak sem csomagolóanyagokat, sem töltőanyagokat.

AlzaEco tým

Hisszük, hogy Önnel együtt előmozdíthatjuk a fenntartható fejlődést, és mindenekelőtt lehetővé tehetjük a következő generációk számára, hogy harmóniában és egyensúlyban éljék a természettel.

Az Alza hosszú távú erőfeszítései, hogy kéz a kézben járjanak a környezettel, olyan projektet eredményeztek, amelynek eredményeire jogosan büszkék vagyunk, és szeretnénk bemutatkozni ügyfeleink számára. A fenntarthatóság és az ökológia hangsúlyozása volt a fő ötlet, amely a program elején állt. Célunk az volt, hogy kiváló minőségű ökológiai terméket hozzunk létre, amely nagy mennyiségű természetes anyagot tartalmaz, és összetételéből adódóan maximálisan barátságos a természet számára. És annak érdekében, hogy eredeti ötletünket tökéletessé tegyük, úgy döntöttünk, hogy ezeket a termékeket modern, környezetbarát Bag-in-Box dobozban kínáljuk. A könnyű újrahasznosíthatóság és a minimális környezeti terhek szempontjából megfelelnek a saját ökológiai termékünk és annak csomagolása kombinációjának elképzelésünknek.

 

Összetétel

Legalább 5%, de kevesebb mint 15% oxigén alapú fehérítő, zeolit, kevesebb mint 5% polikarboxilátok, nemionos felületaktív anyagok, anionos felületaktív anyagok, foszfonátok, enzimek, parfüm
A természetes anyagok tartalma az AlzaEco termékekben és mi ezek:
A természetes anyag megtalálható a természetben, és ezt követően fizikailag kezelik (tisztítják, őrölték stb.). Ezek zeolitok, enzimek, só, szilikátok stb. A természetes eredetű anyagok természetes anyagokon alapuló alapanyagok (kókuszdióolaj, szódabikarbóna - nátrium-hidrogén-karbonát) és kémiailag módosítottak a kívánt tulajdonságok elérése érdekében. A fennmaradó, természetesnek nem minősített anyagok szintetikus eredetűek, illatszerzéshez, tartósításhoz vagy oldószerként használják a termék tulajdonságainak javítására, és olyan mennyiségben vannak jelen a készítményben, hogy ne legyenek károsak az egészségre és természet.
Az AlzaEco termékekben használt összes anyag megfelel az európai ökocímke márkájának.
Az Alza Eco nátrium-kokoszulfátot (kiváló biológiailag lebontható felületaktív anyagot használ mind aerob, mind anaerob módon).
Az AlzaEco termékek poliglükozidokat, más néven cukor-észtereket használnak, amelyek glükózzal készülnek, és etoxilezett alkoholokkal ellentétben nem mérgezőek a vízi szervezetekre.
Minősítés: ISO 9001: 2015 és 14001: 2015
ISO 9001: 2015Ez a szabvány meghatározza azokat a minőségirányítási rendszerekre vonatkozó követelményeket, amelyeket akkor kell használni, ha bizonyítani kell a szervezet azon képességét, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek megfelelnek a vevői követelményeknek és az alkalmazandó szabályozási követelményeknek.?
ISO 14001: 2015 - a környezetgazdálkodásra vonatkozik, és a gyártók, beszállítók és szolgáltatók számára szól az üzleti élet minden területén.

VIGYÁZAT: Súlyos szemirritációt okoz. Tartsa távol gyermekektől. Kezelés után alaposan meg kell mosni a kezet.

4,3
34 felhasználó értékelte
2 000+
vásárló már megvásárolta
80 %
vásárló ajánlja

Paraméterek

Tulajdonságok

Darabszám

Mennyiség 140 db

Konzisztencia alapján

Konzisztencia alapján Fix

Termék típusa

Termék típusa Tabletek
Kód:  EKO0017
Termékszám:  8594018045266
WEB15