Oldal frissítése

ALPHANOVA SUN BIO Paradise napozás utáni spray 125 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ALPHANOVA SUN BIO Paradise napozás utáni spray 125 ml

Az ALPHANOVA SUN BIO Paradise ápoló olaj táplálja a barnaságot és meghosszabbítja annak élettartamát. Az olaj 100%-ban természetes összetételét amely kókusz- és argánolaj nyújtja. A kókuszolaj táplálékot biztosít a bőrnek a gazdag antioxidáns-tartalomnak köszönhetően, lágyítja a bőrt és rugalmasságot nyújt. Védi a bőrt a hámlástól és a kiszáradástól.Az argánolaj E-vitamint tartalmaz, amely megóvja a bőrt a napfény negatív hatásaitól. Javítja a bőr rugalmasságát, hidratál és stimulál. A Paradise olaj hatékony hajvédelemként is szolgál, ha a tengerben vagy klórozott vízben úszol.

Az ALPHANOVA SUN BIO Paradise napozás utáni spray főbb jellemzői

  • ALPHANOVA SUN BIO természetes napozás utáni spray
  • Táplálja a barnaságot
  • Az ALPHANOVA SUN Paradise könnyed csillogást kölcsönöz a bőrnek
  • A kókuszolaj puhítja a bőrt és rugalmasságot kölcsönöz neki
  • Véd a hámlástól és a bőr kiszáradásától
  • Az argánolaj E-vitamint tartalmaz, amely rugalmasságot és hidratáltságot biztosít a bőrnek
  • Nem hagy olajos filmréteget a bőrön
  • Nyugodtan használhatod a hajra ápoló olajaként, vagy kényeztesd magad az olajjal egy teljes, pihentető testmasszázs formájában

Alkalmazás:
Használat előtt rázd fel. Napozás után egyenletesen vidd fel az egész testre. A csecsemőket és a kisgyermekeket ne tedd ki közvetlen napfénynek.

Összetétel:
Helianthus annuus (sunflower) seed oil*, Coco caprylate/caprate, caprylic/capric triglyceride, silica, cocos nucifera (coconut) oil, parfum (fragrance), Tocopherol, Gardenia Tahitensis flower extract, Argania Spinosa kernel oil*, Benzyl alcohol, Benzyl benzoate, Geraniol, Limonene, Linalool. * = z kontrolovaného ekologického zemědělství


Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 125 ml

Termék típusa

Használható Napozás után
Kód:  OPA092
Termékszám:  3760075070984

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10