Oldal frissítése

ALPHANOVA SUN BIO Fényvédő krém spray-ben SPF30 125 g

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ALPHANOVA SUN BIO Fényvédő krém spray-ben SPF30 125 g

Az ALPHANOVA SUN BIO természetes fényvédő spray a legkímélőbb módon véd a káros fénysugaraktól. A krém SPF 30-as védőfaktorral rendelkezik, és minden bőrtípusra alkalmas, ideértve az érzékeny bőrt is. Összetételét organikus jojobaolajjal, organikus tamanu olajjal és organikus Aloe vera kivonattal dúsítotják. Vízálló, így bízhatsz benne még a vízben töltött órák során is. Ezenkívül az ALPHANOVA SUN krém nem tartalmaz olyan kémiai szűrőket, nanotechnológiát, mesterséges illatanyagokat vagy kőolajszármazékokat, amelyeket a hagyományos krémek.

Az ALPHANOVA SUN BIO SPF30 fényvédő spray legfontosabb jellemzői

  • ALPHANOVA SUN BIO 100% természetes fényvédő
  • SPF 30-as védőfaktorral
  • Az ALPHANOVA SUN BIO krém vízálló
  • Alkalmas minden bőrtípusra
  • Organikus jojobaolajjal, organikus tamanu olajjal és organikus Aloe vera kivonattal dúsított összetétel
  • Nem tartalmaz parabéneket, vegyi szűrőket vagy tartósítószereket
  • Finom tiaré virág illattal Francia Polinéziából

Használat:
Vigyél fel egyenletesen egy megfelelő réteget az egész test és az arc bőrére, majd oszlasd el. Noha a spray vízálló, azt javasoljuk, hogy ismételten alkalmazd napozás közben, különösen fürdés és törülközés után, vagy ha túlzott mértékben izzadsz. A védelem időtartamát nem hosszabbítják meg az ismételt alkalmazások.

Összetétel:
Dicaprylyl Carbonate, Aqua, Caprylic/ Capric Triglycerides, Titanium Dioxide, Glycerin, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Sorbitan Isostearate, Simmondsia, Chinensis Seed Oil*, Alcohol**, Squalane, Polyglyceryl-2 Sesquiisostearate, Isostearyl Alcohol, Bentonite, Polyhydroxystearic Acid, Butyrospermum Parkii Butter*, Calophyllum Inophyllum Seed Oil*, Aloe Barbadensis Leaf Powder*, Parfum, Sodium Chloride, Sodium Levulinate, Stearic Acid, Glyceryl Caprylate, Aluminium Hydroxide, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Alumina, Sodium Anisate, Tocopherol, Xanthan Gum, Helianthus Annuus Seed Oil*, Linalool, Limonene, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate. *= ellenőrzött biogazdálkodásból, ** = BIO minőségű alapanyagból

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum, Természetes kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 125 ml

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Regeneráló, Tápláló
Specifikáció Vegyszermentes, Toxinmentes, Natúr

Védőfaktor

Védőfaktor 30 SPF

Termék típusa

Használható Napozáshoz
Termék típusa Krém

Ajánlott

Ajánlott Gyerekeknek
Kód:  OPA084
Termékszám:  3760075070724

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15