Oldal frissítése

AJAX Floral Fiesta Lagoon Flower kék 5 l

4,9 49 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AJAX Floral Fiesta Lagoon Flower kék 5 l

A sokoldalú Ajax Floral Fiesta Lagoon Flower könnyen kezelhető, és minden otthoni felületre ajánlott. A tökéletes tisztaság, a ragyogó fény és a kellemes friss virágillat még a takarítás után, másnap is megmarad. A semleges pH-nak köszönhetően nem kell aggódnod az Ajax tisztítószer használata miatt még olyan érzékeny felületeken sem, mint például a kerámia vagy a márvány.

Az Ajax Floral Fiesta Lagoon virág illatú tisztítószer főbb jellemzői 5 l

  • Ajax Floral Fiesta a friss virágok illatával
  • A tartós tisztaság és illat még másnap is tart
  • Semleges pH még érzékeny felületeken is
  • Ajax Floral univerzális használatra
  • A felületeket nem kell öblíteni

Tisztaság és frissesség több mint 24 órán keresztül

Az Ajax Floral Fiesta illatával azonnal elvarázsol, hiszen a virágzó réteket és kerteket varázsolja otthonodba. A forradalmian új összetétel aktiválja az illatot a levegőn keresztül és folyamatosan engedi tovább, több mint 24 órán keresztül. A semleges pH-érték semmilyen felületet nem fog megsérteni, ezért a tisztítószert bárhol használhatod, akár a konyhában, a fürdőszobában vagy a szobS padlóján. Az egyedi Ajax tisztítószer munkát és pénz takarít meg.

Használat:
Nagy felületek tisztításához hígíts fel 2 kupak a készítmény fél vödör vízzel. A hígítatlan tisztítószer kicsi és nehéz foltokhoz használható, amelyet nedves szivaccsal törölje le. Az élelmiszerekkel érintkező felületeket friss vízzel öblítsd le.

Összetétel:
5% anionos felületaktív anyagok, nemionos felületaktív anyagok, parfüm, limonén, linalool, citronellol, hexil cinnamal, butilfenilmetilpropionán, glutáral, metilkloroizotiazolinon, metilizotiazolinon, oktilizotiazolinon


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Klórtartalom

Klórtartalom Klórmentes

Űrtartalom

Űrtartalom 5 l

Felület típusa

Felület típusa Csempéhez, PVC padlóhoz, Hajópadlóhoz, Térkő tisztító

Típus

Típus Tisztító
Kód:  CIS384
Termékszám:  8714789905211
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05