Oldal frissítése

AEG PHE 5642 kék

4,3 14 értékelés

AEG PHE 5642 kék

A manikűrhöz és pedikűrhöz egyaránt használható AEG PHE 5642 kék színben egy speciális eszköz, amely felváltja a habkő használatát. A sarkadon található bőrkeményedéseknek lejárt az ideje, megvan a megoldás! Ez a különleges kis eszköz sokkal egyszerűbbé teszi a bőrkeményedések elleni küzdelmedet! Nagyon könnyen kezelhető, egyszerűen csak helyezd arra helyre, ahol kezelésre van szükséged és indítsd el a készüléket. Gyengéden mozgasd a bőrkeményedéses felületen addig, amíg teljesen sima nem lesz. Kényeztesd a lábad, hogy szép, egészséges és vonzó legyen!
A készülék használatakor, mindig tartsd be a gyártó figyelmeztetéseit. A készüléket kizárólag bőrkeményedések eltávolítására és a kemény bőrfelület felpuhítására szabad használni. A műszer egy ergonomikus nyéllel és négy cserélhető hengerrel rendelkezik, így akár az egész család használhatja. A hengereket egyszerű módon lehet kicserélni. A pedikűr eszköz elemmel működik, és a reszelő henger 360 fokot forog - 30 másodpercenként. A teljes lábápolás nem csak nyáron fontos. A láb bőre az egyik legkényesebb testrész, és ha meg szeretnéd tartani simaságát és puhaságát, fontos, hogy rendszeresen lereszeld, és fürdés után megfelelő hidratáló és tápláló krémekkel ápold. A készülék használata biztonságos, eltávolítja a bőrkeményedést és a megvastagodott bőrt teljesen fájdalommentesen. Ápold megfelelően a lábad, és meglátod, hogy tested gyönyörű kiegészítőjévé válik!
Használat:
Helyezze a kezelendő bőrfelületre, majd használat után egyszerűen törölje le a lábát. A cserélhető hengerekkel akár a család többi tagja is használhatja. Minden henger különöböző színű, hogy egyszerűbb legyen megkülönböztetni, melyik kihez tartozik.
Csiszolófelület tisztítása:
A lekopott részecskék eltávolításához és a termék tisztán tartásához használd a puha tisztító kefét.


A csomag tartalma:

  • 4-féle színű csiszolóhenger
  • tisztító kefe


Áramellátás:
2 db A LR6 alkáli elem - a csomag nem tartalmazza

Kód:  EAV2143a3
Termékszám:  PHE5642 modrá
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20