Oldal frissítése

AEG

AEG spotřebiče

AEG: Egy ötlettel a többiek előtt

Az AEG már közel 130 éve ötvözi a legfejlettebb technológiát és a vonzó dizájnt. Megpróbálja megjósolni a jövőbeli igényeidet, ezzel meghaladják az elvárásaidat. A mosás és szárítás terén alkalmazott fejlesztéseknek köszönhetően az AEG piacvezető a magyar piacon. A cég továbbra is a beépített és szabadon álló fogyasztókra helyezi a hangsúlyt – ezek közül is a hűtőkre, fagyasztókra, mosogatógépekre, sütőkre, tűzhelyekre, főzőlapokra, beépített kávéfőzőkre és páraelszívókra.

AEG mosó- és szárítógépek

Az AEG törődik a fehérneművel

Az AEG mosó- és szárítógépek tökéletesen tudnak törődni a fehérneművel miközben kímélik a ruhaneműt és a környezetet is. Az AEG mosógépekre nyugodtan rábízhatod a gyapjú vagy a selyem ruhaneműt is. A fekete ruhák feketék maradnak, a világos szvetter a mosás után sem lesz csomós felületű, a selyem blúz nem fog összemenni, a sportöltözék megtartja rugalmasságát még szárítás után is. Ismerd meg közelebbről az AEG mosó- és szárítógépeit..

AEG konyhai fogyasztók – a tökéletes ízek öröméért

Az AEG konyhagépekkel a legválogatottabb finomságokat varázsolhatod az asztalra. Az étkezés tökéletes élménye az alapanyagok tárolásától, az ételek elkészítésétől és a tálalást módjától is függ. Az AEG segít javítani az ételek elkészítésének minden lépését. Az AEG Mastery sorozatú konyhagépek a legnagyobb kihívást jelentő kulináris célok elérésében is segítenek. Legyél te a saját konyhád séfje olyan fogyasztókkal, amelyek minden kívánságodat teljesíteni tudják. Ismerd meg közelebbről az AEG Mastery fogyasztókat..

AEG beépített fogyasztók
AEG meghosszabbított garancia

Az AEG mindig valamivel többet kínál

Szeretsz ajándékokat kapni? Az AEG már egyet előkészített a számodra a fogyasztóira biztosított meghosszabbított garancia idő formájában. Egyes mosógép modellek, szárítók és konyhagépek esetében az AEG az egész fogyasztóra 5 évre meghosszabbított jótállást, az invertoros motorokra 10 éves jótállást, és élettartam garanciát kínál az ÖKOInvertor motorok esetében. Válassz az AEG meghosszabbított jótállású fogyasztói közül: ne habozz, és regisztráld az új fogyasztódat..

Paraméterek módosítása
92 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10