Oldal frissítése

NIVEA SUN Kids Protect és érzékeny SPF 50+ 200 ml

4,6 7 értékelés
Leárazás -76 %
6 590 Ft 27 990 Ft

NIVEA SUN Kids Protect és érzékeny SPF 50+ 200 ml

A NIVEA SUN Kids Protext & Sensitive SPF 50 Naptej spray 200 ml-es űrtartalommal, kifejezetten védi az érzékeny bababőrt a napfénytől. Tökéletesen véd a leégés ellen és hatékonyan csökkenti a napallergia kockázatát. az illatmentes formula tartalmazza az egyedülálló kombinációját az ásványi- és kémiai UVA és UVB szűrőknek. Az extra vízálló összetétele hatékonyan védi fürdőzés közben a baba bőrét. A termék gyermekorvosok felügyelete alatt, bőrgyógyászatilag tesztelt és jóváhagyott. Nem tartalmaz irritáló szereket, illatanyagokat, színezéket és tartósítószereket.
Hatások:
A felvitel után a baba érzékeny bőre tökéletesen védve van a napsütés-, napégés-, irritáció- és a napallergia káros hatásaival szemben.
Alkalmazás:
Vigye fel a terméket elegendő mennyiségben az egész test bőrére, lehetőleg 30 perccel napozás előtt és várja meg, amíg alaposan felszívódik. A nap folyamán, különösen abban az esetben, ha gyakran megy a vízbe vagy törölközik meg ismételje meg a felvitelt, akár többször is.
Bőrtípus:
Különösen az érzékeny bababőrre ajánljuk
Űrtartalom:
200 ml

Összetétel

Aqua, Alcohol Denat., Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Triazone, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Isopropyl Palmitate, C12-15 Alkyl Benzoate, Dibutyl Adipate, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Glyceryl Stearate, Glycerin, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Chamomilla Recutita Flower Extract, Tocopheryl Acetate, Microcrystalline Cellulose, Cellulose Gum, Xanthan Gum, C18-38 Alkyl Hydroxystearoyl Stearate, Copernicia Cerifera Cera, Hydrogenated Rapeseed Oil, Cetyl Palmitate, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Hydroxide, Maltodextrin, Sodium Chloride, Hydroxyacetophenone, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Trisodium EDTA.

Paraméterek

Típus

Termék típusa Spray

Védőfaktor

Védőfaktor 50 SPF

Termék típusa

Használható Napozáshoz
Termék típusa Spray
Egyéb jellemzők Arcra, Testre

Bőrtípus

Bőrtípus Atópiás és ekcémás, Érzékeny, Minden bőrtípusra

Tulajdonságok

Hatás Fényvédő
Specifikáció Parfümmentes

Ajánlott

Ajánlott Gyerekeknek, Babáknak

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Hatás

Hatás Nyugtató

Ajánlott

Alsó korhatár 0,5 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól 6 hónapos

Típus

Bőrtípus Atópiás, Érzékeny (sensitive), Baba, Gyerek

Típus

Termék típus Spray

Rendeltetés

Rendeltetés Gyerek

Hatás

Hatás Bőrnyugtató

Korosztály

Korosztály 6 hónapos +

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Összetétel

Összetétel jellemző Illatmentes

Típus

Típus Gyerek
Kód:  OPA023
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4005900600202
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15