Oldal frissítése

Matcha Tea

Matcha Tea banner

Matcha tea: japán különlegesség

A finomra őrölt zöld teát, amely már 800 éve a japán elit itala, tíz évvel ezelőtt a Kyosun s.r.o. vállalat, Matcha Tea márkanév alatt vezette be a cseh piacra. A vállalat japán teaültetvényekről importálja a matchát az EU-ban történő értékesítésre, organikus minőségben és a legszigorúbb korlátozásokkal. 10 év alatt egy ismeretlen termékből mára már egy olyan márka lett, amely hűséges vásárlók szilárd táborával rendelkezik. A portfólió fokozatosan kibővült más matcha teafajtákkal és különféle matcha-tartalmú termékekkel – a turmixoktól kezdve a matcha lattén át a diófélékig és az alacsony szénhidráttartalmú energiaszeletekig. A főzéshez és sütéshez használt matcha változat is népszerű.

Matcha Tea, ha teát kell inni

Eredeti teák – Matcha Tea a szó valódi értelmében

A Matcha Tea egy eredeti japán zöld tea, amelyet finom porrá őrölnek, és jelentősen gazdag antioxidánsokban, amelyek támogatják az anyagcserét. A matcha serkenti az agyat, és fokozatos energiabevitelt biztosít akár hat órán keresztül. Így helyettesítheted a kávét, de kíméletesebb a szervezet számára. A matcha teák a relaxáció és a jó hangulat érzetét keltik, ugyanakkor fokozzák a koncentrációt.

Finom, energiával teli Matcha Tea turmixok

A Matcha Tea turmix egy természetes bio energiaital, amely matcha teán és kiegyensúlyozott összetevőjű, bio szárított gyümölcsökön alapul. A matcha tartalmának köszönhetően 3-6 óra alatt fokozatosan felszabaduló energiát pótol. A turmix kizárólag bio rizssziruppal van édesítve. Nagyszerű választás sportolóknak, illetve kiadós reggelinek de akár uzsonnának is. Az ital egy shaker segítségével pillanatok alatt elkészíthető.

Matcha Tea turmix hatásai
Matcha Tea - diófélék előkészítése

Matcha Tea finomságok a nyelvünkön olvadó energiával

A japán matcha tea finom ízét másképp is élvezheted. Próbáld ki a különféle finom kombinációkat, amelyek elolvadnak a nyelveden, és válaszd a zöld porral, valamint kiadós energiával teli matcha finomságok egyikét. Olyan diófélék, mint a kesudió és a mandula, vagy alacsony szénhidráttartalmú energiaszeletek állnak rendelkezésedre, amelyeket az ízlelőbimbóid garantáltan értékelni fognak. Kipróbálhatod a Matcha Tea Latte-t is, amely remek alternatívája a kávénak.

Paraméterek módosítása
12 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15