Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Mascom DA 6350

4,3 272 értékelés
3 190 Ft

Mascom DA 6350

A földi terjesztésű digitális adás szinte az egész ország területén fogható. Több csatornát és jobb képminőséget biztosít, valamint EPG műsort is kínál. A jelfeldolgozáshoz antennára és DVB-T2 tunerrel rendelkező televízióra vagy set-top box-ra van szükség. Televízió szinte minden háztartásban található, de különösen panelházaknál problémát okozhat a kültéri antenna felszerelése. A Mascom antenna ideális megoldás ilyen esetekben.


Beltéri antenna

A Mascom DA 6350 antenna beltéri használatra lett tervezve. Hatótávolsága VHF/UHF frekvencián történik, minden irányban. Nem hiányozhat a speciális GSM szűrő, amely elnyomja a mobilhálózatok jelét. A csomagban található 1.5 méter hosszú kábellel csatlakoztatható a készülékhez. A mágneses állvánnyal az antenna bárhol elhelyezhető.

Mascom DA 6350

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Mascom DA 6350

Paraméterek

Használat és tulajdonságok

Használat Beltéri (szoba)

Felszereltség

Bemenetek/kimenetek Koax villa
Tápellátás Adapter nélkül

Jelvétel

Jelvétel DVB-T2

Szín

Szín Fekete
Kód:  AN011l1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  A15h

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10