Oldal frissítése

Marshall Stockwell

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Marshall Stockwell

Ön is a zenekedvelők közé tartozik, aki egy napot sem tud elképzelni az életéből a kedvenc zenéinek meghallgatása nélkül? Olyan modern high-tech terméket szeretne vásárolni, amely biztosan a legjobb, és emellett vonzó retro stílusban tündököl? Ebben az esetben ez a Marshall termékcsaládba tartozó Stockwell hangszóró csak Önre vár! Az elegáns retro stílusú külső megjelenés nem sejteti a készülék belsejében található modern technológiát, ennek ellenére készen áll kedvenc dalainak tökéletes lejátszására. 

Legfontosabb jellemzői

  • Minőségi kidolgozás
  • Kifinomult ikonikus design a Marshall cég jóvoltából
  • Modern technológia
  • Használja az okostelefonnal, tablettel és a laptoppal a Bluetooth kapcsolaton keresztül
  • Magas szintű hang reprodukció
  • Testre szabható hangzás profilok 
  • Szabályozó gombok

A Marshall márka hangszórója

A termék dizájnját a gitárerősítő kinézete ihlette, így tökéletes kiegészítője lehet az elektromos gitárok kedvelőinek. Az egész modellet körbeveszi egy igazán nagyszerű és mutatós műbőr réteg. A külső rétege azonban nem csupán védelmi funkciókat szolgál, hanem egyúttal tökéletesen hangszóró állvány is. Ez gondoskodik arról, hogy a felhasználó beállíthassa a készülék hallgatása közben a számára megfelelő szöget. A legtöbb szabályozó gomb a modell tetején található. A hagyományos analóg gombok lehetővé teszik, hogy a felhasználó saját igényei alapján állítsa be a hangszórót. Ezen a részen talál még egy 3,5-ös jack csatlakozót és egy gombot is az analóg és a vezeték nélküli kapcsolódás közti váltás kivitelezésére. A fő előnye természetesen a Bluetooth-kapcsolat, amely korlátlan lehetőségeket rejt magában a zavaró kábelek nélküli élvezetes zenehallgatásért. Az elülső rész egy fedő ráccsal is fel van szerelve a cég logójának mintájával díszítve.

Kitűnő teljesítmény hosszú akkumulátor-élettartammal

A rendszer egy beépített újratölthető akkumulátorral van felszerelve. Önnek csak annyi a dolga, hogy csatlakoztatja az USB kábelt a hangszóró alsó részéhez akár zenehallgatás közben is, így az feltöltődik. A magas minőségű lithium-ion akkumulátor egy hihetetlen, akár 25 órás zenelejátszási üzemidőre is képes egyetlen töltéssel. A rendkívüli audio teljesítményről a két 2.25" mA mélysugárzó és a kétcsatornás D-osztályú erősítő gondoskodik, amely révén erről a hangszóróról elmondható, hogy a leghangosabb a kategóriájában. Élvezze Ön is a kiegyensúlyozott hangzásvilágot, egyértelmű középhangzással, tiszta hangmagasságokkal és kitűnő hangminőséggel, jól hallható artikulációval kiegészítve. A hosszantartó, kifinomult hangminőség és a mindösszesen 1,2 kg-s súlya teszi ezt a terméket nemcsak tökéletes társává utazáshoz, hanem teljesen alkalmassá bárhova, ahová csak megy. 

 

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 2 200 mAh
Lejátszási idő 25 óra
Kód:  MRS029m
Termékszám:  04091451

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15