Oldal frissítése

Marshall MID ANC Bluetooth

4,9 20 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 77 690 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db 75 360 Ft/db

Marshall MID ANC Bluetooth

A prémium MID ANC Bluetooth headsetek újabb fejezet a híres brit zenei társaság, a Marshall termékek történetében. Imádni fogja őket egyedülálló és kifinomult retro dizájnuk miatt , amely továbbra is hű marad a márka eredeti fejhallgatójának sziluettjéhez, és a prémium anyagokból készült precíz feldolgozáshoz. Meg fog lepődni a Bluetooth vezetéknélküli technológia szabadságáról és kényelméről is, és egyetlen töltéssel akár 30 órát is igénybe vehet. A tökéletes zenei előadással együtt ez a tökéletes kombináció.

A Marshall MID ANC Bluetooth fejhallgató főbb jellemzői

  • vezeték nélküli továbbítás Bluetooth aptX-n keresztül
  • élvonalbeli technológia az aktív zajcsökkentéshez
  • akár 30h egyetlen töltéssel (20h aktív zajcsökkentéssel)
  • A Marshall MID ANC Bluetooth kiemelkedik az egyedi retro kialakításból
  • kiváló minőségű hang 40 mm-es dinamikus váltókkal
  • másodpercek alatt meghajol az úton
  • A MID ANC Bluetooth fejhallgató vezérlőközpont egy speciális, sokoldalú gombvezérlő gomb
  • képesség megosztani a zenét egy 3,5 mm-es csatlakozón keresztül
  • prémium anyagok
  • A MID ANC Bluetooth fejhallgató ergonómikus kialakítása tökéletesen illeszkedik a füledhez

Mindent vagy semmit

Tehát a jó zajcsökkentő technológia jó - mindent meghallhat, vagy egyáltalán semmit sem hallhat. A hallgatás közben koncentráljon arra, ami igazán számít neked, és hagyja félre a többit. A Marshall MID ANC Bluetooth fülhallgató elnyeli a környezeti zajt és javítja a kiváló minőségű zenei élményt .

A füleid puha párnába merülnek

A prémium fejhallgató prémium anyagokat igényel. A Marshall MID ANC Bluetooth fejhallgató kettős. Plüss fejhallgatójuk egy puha mikroszálas anyagba csomagolva és 3D-s sarokpánt, amiben csak beleszeret . Folytathatjuk - a fülbevalók ergonómikus alakja, amely tökéletesen illeszkedik a füléhez, a Marshall sárgaréz logó és a fekete fém részletek. Szeretnél még többet?

A Marshall MID ANC Bluetooth vezetékek nélküli szabadsága

Az aptX Bluetooth használatával nem foghat be kábelekbe. A Marshall márkájú MID ANC Bluetooth fejhallgató tökéletes hangminőséget és abszolút vezeték nélküli kényelmet biztosít a rádióerősítőtől 10 méterre. Felhívjuk figyelmét, hogy ha kábel nélkül megszokja a szabadságot, nagyon nehéz lesz visszakapcsolni arégi vezetékes fejhallgatóra.

A kitartás, amelyet irigyzel

A Marshall MID ANC Bluetooth segítségével vezeték nélkül élvezheti reggeltől este. A akár 20 órás folyamatos hallgatás aktív zajcsökkentéssel - akár 30 óra nélkül is - minden bizonnyal szokatlan a fejhallgató számára. Végül is 20 órás irigység lesz rájuk fáradtság és alvás nélkül.

Lépj ki a tömegből

A MID ANC Bluetooth fejhallgató kialakítása nem okoz szomorúságot senkinek. A zeneipar hagyományainak és más Marshall termékek sziluettjének figyelembe vételével tervezték. A britek ugyanakkor a gyakorlatiasságra is összpontosítottak - a fejhallgatót be lehet csomagolni és egy darabig elviszik . A csomagelegáns utazótáskát tartalmaz, ismét prémium anyagokból. A tortán lévő cseresznye jellegzetes, mégis kiváló zenei kifejezés - a 40 mm-es dinamikus átalakítók robusztus hangot biztosítanak, kiegyensúlyozott basszussal. Ideális azok számára, akik a legjobb hangzást kívánják.

Apróságok, melyekbe beleszeretsz

A MID ANC Bluetooth sokkal többet kínál. Különösen a függőséget okozó elem a Vezérlőgomb - az egyetlen olyan sokoldalú gomb, amellyel lejátszhat, szüneteltethet és válthat zenét , megváltoztathatja a hangerőt, kikapcsolhatja és bekapcsolhatja a fejhallgatót, akár fel is hívhatja, vagy hívásokatkezdeményezhet barátai számára. Maga a telefon is egyszerű lesz a beépített mikrofonnak köszönhetően. És amikor ezekkel a barátokkal vagyunk - ha meg szeretné osztani velük a kedvenc dalait, akkor csak csatlakoztassa a fejhallgatót a kábelükhöz egy klasszikus 3,5 mm-es csatlakozóval. És a csoda a világon van.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Fülre illeszkedő (on-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa 3,5 mm Jack, Bluetooth
Támogatott kodekek aptX
Kábel hossza 1,5 m
Kábelvezetés Egyoldalú
Levehető kábel igen

Tulajdonságok és funkciók

Zajcsökkentés Aktív (ANC)
További tulajdonságok Összecsukható konstrukció

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Érzékenység 98 dB/mW
Hangszóró mérete 40 mm
Impedancia 32 Ohm

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Integrált
Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Impedancia 32 Ohm

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje 30 óra
Akkumulátor üzemideje (fülhallgató) 30 óra
Akkumulátor töltése MicroUSB

Tömeg

Tömeg 208 g
Kód:  MRS010x21
Termékszám:  04092138

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20