Oldal frissítése

Marantz

Marantz

Marantz - a legfényűzőbb zenelejátszásért

Az amerikai Marantz cég az elmúlt 70 év során világszerte híressé vált csúcskategóriás audio termékeinek köszönhetően. A cég azzal a céllal jött létre, hogy a legmagasabb minőségű zenelejátszást hozza el, hogy minden zenekedvelő pontosan úgy élvezhesse a zenét, ahogyan azt a zenészek is teszik. Az eredeti Marantz erősítők a multikulturális New Yorkban születtek, amely a mai napig inspirálja a márkát. Mert akárcsak New York, izgalmakat, hiteles élményeket és egyedi pillanatokat hoz, amelyek életre keltik a zenét a termékeknek köszönhetően. Merülj el a dicsőséges hangok felhőiben, és fedezd fel a tökéletes zenei produkció világát a Marantz segítségével.

Marantz erősítők

A zenei világ szent grálja - HiFi technológia a Marantztól

A Marantz HiFi hangtechnika minden lelkes zenehallgató egyik bevált szívtiprója. Hálózati audio lejátszóik multiroom funkcióval büszkélkedhetnek a vezeték nélküli zenelejátszás érdekében, továbbá nagy felbontással akár 11,2 MHz-ig és széles forráskompatibilitással rendelkeznek. Értékelni fogod az egyedülálló MMDF technológiát is, amely két kiváló hangszűrőt kínál. A Marantz erősítő a következő szintre emeli a hangszórórendszered. Az akár 200 W-os nagy teljesítmény és a fejlett technológia együttesen hihetetlenül tiszta hangzást biztosít.

A Marantz garantálja a nagyszerű moziélményt az otthon kényelmében

A Marantz technológiával még a legnagyobb házimozi rajongók is nagyszerű otthoni moziélményben részesülnek. Készülj fel az akár 11,2 csatornával rendelkező és 205 wattos teljesítményű AV vevőkészülékekre. Természetesen a legfejlettebb technológiák is rendelkezésre állnak a valódi 3D hangzás elérésének érdekében, mint például a Dolby Atmos vagy az IMAX, a veszteségmentes formátumok támogatása, a 8K felbontás, sőt a HDR10 is. A Marantz AV előerősítők ezután akár 13,2 csatornát is képesek kezelni, míg a teljesítményerősítők még több erőt adnak az AV családhoz.

Marantz receiver
Marantz öt éves garancia

Prémium hosszú távú garancia csak a Marantz termékekre

A Marantz akár öt év garanciával is bizonyítja termékeinek minőségét. Egyszerűen vásárolj egy vadonatúj terméket, és regisztráld azt a vállalat hivatalos weboldalán a vásárlástól számított három hónapon belül. Az űrlap 10 perc alatt könnyen kitölthető, nem kerül semmibe, és elkerülheted a kellemetlenségeket. Az összes garanciális feltétel és az 5 éves garancia hatálya alá tartozó termékek listája az alábbi weboldalon található: Marantz.

Paraméterek módosítása
19 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15