Oldal frissítése

Marantz SR7012 ezüst-arany

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Marantz SR7012 ezüst-arany

A kellemes környezethez kitűnő hangzás dukál. A Marantz SR7012 nagy felbontású hangzást és nagy felbontású 3D formátumot biztosít a legújabb Blu-ray filmekhez. A hangot és a képet az erősítőre számos HDMI porton és egyéb interfészen keresztül továbbítja, beleértve a WiFi és a Bluetooth funkciókat, így ez lesz minden készülék központja. Minden eszközről tökéletes vizuális és audio élményt nyújt. Az alacsonyabb felbontást 4K UHD-ig javítja, a hangot pedig a maximum szintig. Az ezüst-arany színű Marantz SR7012 támogatja a HEOS Multi-room rendszert, és HDMI eARC, Dolby Vision, és HLG és DTS Virtual támogatással is rendelkezik.

A Marantz SR7012 ezüst-arany erősítő legfontosabb jellemzői

  • A legmagasabb szintű erősítő a teljes 9,2 csatornás térhangzáshoz és a nagy felbontású sztereó hanghoz
  • Hangszórók beállítása az Audyssey MultiEQ XT32 automatikus kalibrálással
  • DTS támogatás: X, Dolby Atmos, DTS Virtual és aktualizálás után DTS Neural: X
  • Helyi streaming a WiFi hálózaton keresztül (2,4 és 5 GHz), Bluetooth, Airplay, DLNA
  • Internetes rádió, Pandora, Spotify, Amazon Prime Music, iHeartRadio, SiriusXM, SoundCloud, Tidal, Napster, Deezer...
  • HDMI kimenet akár 4K Ultra HD @ 60Hz-ig, BT.2020, HDR, eARC, HDCP 2.2, Dolby Vision és HLG
  • Audyssey Dynamic Volume a tiszta hangzásért és a hanghatásokért még nagyon alacsony hangerőn is
  • Megnövelt bejövő jelfelbontás 4K-ig
  • A fejlett alkalmazások (Android és iOS) kényelmes vezérlése

Mesteri kivitelezés

A Marantz nem enged a reprodukció minőségéből, ezért a célnak megfelelően prémium, gondosan kiválasztott komponenseket használ. A Marantz szabadalmaztatott HDAM áramkörei a jelenlegi visszacsatolás konfigurációban fejlett megoldásokat kínálnak a lejátszás minőségének javítására. A Marantz SR7012 erősítő azonos nagyfeszültségű áramköröket tartalmaz mind a kilenc csatornán, így minden csatorna pontosan reprodukálható anélkül, hogy a többi jel megváltoztatná azokat.

Hálózaton, mint hal a vízben

A Marantz SR7012 továbbfejlesztett Bluetooth és WiFi vezeték nélküli kapcsolatot biztosít, így multimédiás tartalmakat élvezhetsz a tárhelytől függetlenül. DLNA 1.5 tanúsítvánnyal gondoskodik az otthoni hálózat egyéb tárhelyeinek, de az internetes rádió vagy a Spotify Connect zökkenőmentes eléréséről is. Természetesen támogatja az AirPlay-t, így bármilyen Apple zenelejátszó eszköz használata gyerekjáték.

DTS:X és Dolby Atmos

Az abszolút tökéletes hangzás mindig is a többtermes mozi csarnokok kiváltsága volt, de a Marantz SR7012 erősítő elhozza a valódi 3D hangzást a nappaliba. Egészen új dimenzióban élvezheted a legjobb hollywoodi sikerfilmeket. Röviden, ez jelentősen javítja az összes térbeli hanghatás észlelését. A klasszikus elülső és hátsó hangszórókon kívül a hangzás a szoba felső részéből érkezik, anélkül, hogy szükséges volna a mennyezetbe fúrni. A magas hangokat biztosító hangszórók elegendőek a hang mennyezet felé sugárzásához, ahonnan feléd tükrözi azokat. 

Paraméterek

Méret

Szélesség 440 mm
Magasság 171 mm
Mélység 411 mm
Tömeg 14,2 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  MAR003l2
Termékszám:  SR7012 SG

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20