Oldal frissítése

Marantz SR7011 ezüst-arany

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Marantz SR7011 ezüst-arany

Élvezd a modern Marantz házimozi erősítő nyújtotta előnyöket. A népszerű vezeték nélküli technológia, azaz a Wi-Fi és a Bluetooth segítségével egyszerűen párosíthatod a lejátszóddal felesleges kábelek használata nélkül. A gondosan csiszolt elemek alkotta modern megjelenésnek köszönhetően az erősítő bármilyen szobában jól mutat. Játszd le zenéid egyszerűen, gyorsan és gond nélkül. A Marantz továbbra is fejleszti AV házimozi erősítőit, így született meg az SR7011, 9x200W-os teljesítménnyel. A sztereo hangok és a térhangzás szerelmesei imádni fogják.

Legfontosabb jellemzők

  • AV erősítő Wifi, Bluetooth, LAN támogatással
  • 4K/60 Hz, teljes sebességű jeltovábbítás, 4:4:4 szín felbontás, HDR és BT.2020
  • Nagy teljesítményű 192 kHz/32bit D/A konverterek minden csatornán
  • Audyssey MultEQ XT32 automatikus kalibráláshoz
  • Beépített Wi-Fi, 2,4 GHz/5 GHz-es kétsávos támogatás
  • Streaming az Apple AirPlay és DLNA Windows
  • HEOS Wireless Music Streaming technológia, HEOS App
  • Streaming klasszikus formátumok: MP3, WAV, AAC, WMA, AIFF
  • Streaming hi-res DSD formátum (2,8 / 5,6MHz), FLAC, WAV és ALAC (192 kHz / 24 bites)
  • Streaming szolgáltatások: Pandora, Spotify, Deezer, Amazon Prime Music TIDAL
  • USB bemenet külső meghajtóról való zene lejátszásához
  • Lehetséges Auro-3D  frissítés

A házimozizás új szintje

Az elülső oldalon van egy vezérlő a hangerő szabályozásához, a bemenet kiválasztásához és így tovább. A zenelejátszást egy kicsi, de világos kijelzőn követheted. A nagyobb kényelem érdekében, iOS-es és Android-os készülékeken egy alkalmazás is elérhető. Az új alkalmazásnak köszönhetően telefonod és tableted is részévé válhat az otthoni házimozi rendszernek.

A kapcsolat garantált

Az USB csatlakozóval USB-memóriához csatlakoztatható, valamint csatlakoztathatsz iPad, iPod, vagy iPhone készülékeket is, hogy azokról játszhass le zenét vagy egyszerűen feltölthesd őket. Az MP3-tól a HighRes formátumokig bármit lejátszhatsz, beleértve a FLAC vagy ALAC (24-bit / 192 kHz-es és a DSD2.8/5.6) formátumokat. A számos lejátszható formátum mellett, vezeték nélkül kapcsolaton keresztül is hallgathatsz zenét, például a számítógépen vagy a NAS-en tárolt zenéket. A csatlakozók között van analóg bemeneti és kimeneti, két optikai bemenet és egy 3,5 mm-es jack.

Új funkciók

Ez az AV-erősító még a 4K felbontású videokat is tudja kezelni, és Multi-Room funkcióval is el van látva, amellyel több szobában lehet párhuzamosan zenét lejátszani. Ez a modern erősítő el fog varázsolni és az egész család hasznára fog válni. Míg az egyik szobában 7.1 csatornás hang szól, a másik szobában, ugyanabban az időben mást is hallgathattok. Nincs másra szükséged csak egy pár hangszóróra, amelyek csatlakoznak a multi-room erősítőhöz vagy a sztereo RCA kimenethez, és a zene már szól is. A nagy teljesítményról a 9 csatornás, csatornánként 200W-os erősítő gondoskodik, amely képes nagyobb szobákat is hanggal megtölteni.

DTS: X és Dolby Atmos

A teljesen tökéletes hangzás mindig is a multiplex mozik előjoga volt, azonban az igazi 3D hangzás mostantól a nappalidban is elérhető. Élvezd a legjobb hollywoodi filmeket egy teljesen új dimenzióban. Dióhéjban, az SR7011 hangzása valóban jelentős javulást mutat a térhatású hangok terén A klasszikus elülső, hátsó és oldalsó hangszórók mellett, a hangok az emeleti szobába is eljuthatnak anélkül, hogy lyukat kellene fúrnod a mennyezeten. Ehhez csak magassugárzókat kell beszerezned, amelyek a mennyezet felé továbbítják a hangokat, ahonnan egyenesen az emeleti térbe továbbítódnak, és már élvezheted is a zenét.

 

Paraméterek

Méret

Szélesség 440 mm
Magasság 411 mm
Mélység 185 mm
Tömeg 14,1 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  MAR003m4
Termékszám:  SR7011 SG

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10